Jump to content

scuderia

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by scuderia

  1. Bly skrev (På 29.1.2020 den 17.54):

    Det tror jeg er en komplisert affære 😉. Om man bare bytter ut hengselen med et «fast mellomstykke» så vil man ikke få ut og inn sluttstykket. Da må man ha en enkel løsning for å ta av bakskjeftet, ....og da sitter man vel muligens igjen med en pistol? Og det er vel antagelig ikke lovlig det heller? 
     

    Det er nok bare og innse først som sist at det eneste som funker er et langt nok løp 😒. Norske lengderegler er helt idiot, sånn er det bare 🙄. Jeg sliter fryktelig med å se at den rifla skulle bli noe farligere av å være sammenfoldet og kort nok til å kunne stikkes ned i en eller annen ryggsekk uten at pipa må stikke en halv meter ut av topplokket for så å henge seg fast på alt av forbipasserende vegetasjon som jakta måtte by på.

     

    Men aha.. nå har sig kommet med to nye versjoner med 24" løp. Minimum for Norge er vel 840mm totallengde så nå burde denne komme innenfor.

     

    De to versjonene er en PRS og Borned&Raised.. første er tung, langholdsmodell mens den andre er ment for jakt på lengre hold. Kun i 6.5 Creedmore men det funker :)

     

    https://www.sigsauer.com/cross-born-and-raised.html

     

     

    • Like 1
  2. Ahh.. da gikk jeg på en smell selv :)

     

    Da ble det en 223 variant på meg som jeg håper skal klare seg bra på toppjakt.

     

    Også en litt morro rifle for skytetrening da 223 er rimelig ammo for en som ikke driver med selvlading.

×
×
  • Create New...