Jump to content

t-rex87

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by t-rex87

  1. hei

     

    slenge inn eitt spm, har lyst på ein .44 pistol men veit ikkje om eg skal begynne med heimelading, ladar dei fleste så skyt .44 det eller er det og ein del så kjøpe hundrevis av kular og skyt dagen lang og kastar hylsane i bosset som om det skulle ha vore .22-kular?

     

    dårleg formulert ser eg men håpar dykk skjønar greia :)

  2. Hei

     

    Veit ikkje om dette er den rette tråden men har eitt spørsmål:

     

    På våpensøknaden skreiv eg s&w 629, tenkt eg berre skulle ha 1 våpen å då hadde det vore arti med noko stort men etter det prata eg med formannen så sa at det vart for stort for ein nybegynnar, så spurte eg lensmannen om det gjekk an å gå ned i kaliber når søknaden allereide var ferdigskrevet.

     

    Etter nokre dagar fekk eg eitt brev der dei sa dei måtte vere sikre på kva eg ville ha, så eg skreiv s&w 686 kaliber 38/357 og kva bane og felt den skulle brukast på, nokre dagar etterpå fekk eg søknaden igjen der det sto den var innvilga.

     

    Kompliserte sak men eg lure på, kan eg no kjøpe s&w 686 og seie til dei eg skal kjøpe våpenet hos at det er den eg skal ha og ikkje modell 629 uten at det vert meir styr?

     

    Mvh Breiavis / Joakim

  3. Våger meg til å skrive her på tips-tråden, eg har hatt ein gamo v3 i nokre år men no er det ein pin så løsnar sånn at eg ikkje kan avfyre den, er det noko å fikse eller går det an i det heile tatt?

×
×
  • Create New...