Jump to content

koop

Members
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by koop

  1. Denne må vel deles hver gang det er snakk om førstegangskjøping av rigg til dynamisk http://www.hitfactor.no/utstyrstips-for-nybegynnere/

     

    Jeg er ikke enig i det mange sier her, hvis du kjøper deg kydexhylster og "enkle" magholdere kommer du til å bli lei mangel på justering og fordelene de med "ordentlig" hylster har, og ender med å kjøpe alt sammen på nytt.

     

    Jeg er fan av DAA sin Racemaster. Der har du masse justeringsmuligheter, mulighet for å tilpasse forskjellige våpen med skift av insert, og med de nye magnetiske insertene slipper du stort sett fenomenet at det ikke låser ved hylstring.

    DAA har laget en ny modell som heter Alpha-X som bruker samme inserts og virker som et enda bedre hylster, uten av jeg har noe særlig erfaring med den så anbefaler jeg å investere i noe ordentlig med mulighet for å følge deg i utviklingen din.

     

    Ang. belte er det DAA som gjelder, alt annet er søppel i mine øyne.

  2. Dynamiskskyttere har skutt ferdig lenge før stanskommandoen, så da rekker man å putte langmagget i riggen og fiske opp et tomt et som standplassleder kan sjekke :P

  3. Skal du skyte secant ogive kuler anbefaler Litz å starte med 4 utsendelse tomme ut fra bommen. Det skule vel være omentrent 1 tidels millimeter på Norsk om kaffen har fått hjernen i sving på morran :wink: (hoderegning :roll: )

    For tangent ogive kuler betyr friflukt mindre. I Sauer STR ser det ut til å ha liten/ingen betydning.

    Men bare for å ha sagt det, så er dette en av de siste faktorene jeg hadde giddet å bry meg om når det kommer til lading av ammo. :wink:

     

    "Fourty thousands" er 1mm på norsk.

  4. Fruen har fortsatt å bruke MSA'en fra Jula, og har helt blitt kvitt problemene med innendørs skytebane og astma.

    Jeg ser helt klart at noen kan trenge en slik maske ved innendørs skyting, og vi som ikke påvirkes all verden av det nå kommer nok til å kjenne på det før eller siden.

×
×
  • Create New...