Jump to content

Hulkhunter

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hulkhunter

  1. Blir du kommandert ut for å lete så gjør du ikke annen tjeneste mens du leter.

    Glimrende anledning til å ta med hagla mens du leter er det også.

     

    Frykten ligger vel i at du har med ammunisjon inn på brakka. At MP skal være interessert i at du har mistet noe ammo mens du var på jakt blir litt søkt. Et forsøk på refs for dette må du nesten ramme inn.

     

    Er fri i helgene... Men å ta med hagla og se etter ryper samtidig er ingen dum ide!

  2. Du har mistet dine egne personlige eiendeler, på statsgrunn (din og min eiendom). At du ikke kan oppbevare ammo på rommet har ingenting med saken å gjøre, for du leverte jo inn den ammoen du satt igjen med. Ta det helt med ro, dette kan umulig være annet enn at befalet tøyser med deg.

     

    Det tenker jeg på å! Egenkjøpt ammunisjon, mistet på et grunneierlag jeg har godkjent jaktkort i... Dette håper jeg også er en stoooor vits! Men det er flere av dem som er ganske seriøse... Jeg ble tilogmed strippet og sjekket om jeg hadde det på kropp, de fant jo ingenting, så på leir er de ialfall ikke! Men de mente at: "At ubrukt ammunisjon ligger sånn ute i offentligheten er jo ikke helt bra, vi får se om MP tar saken og om du må ut og lete..."

  3. Kan du ikke bare si at du avfyrte disse 4 hagelskuddene under jakta, men bommet.

    For øvrig har jeg selv opplevd å finne (bly)hagelammo (min egen) året etter at jeg mistet dem. Puttet dem i børsa og brente av. Funket greit. Det smalt i alle fall.

    Imidlertid kan vel kanskje haglene ha rustet i mellomtiden (om det er stålhagel) og du får da en solid rustklump som kommer ut av løpet. Det har vel vært diskutert her på kammeret om dette er så lurt/sikkert å fyre av slike "rustne" patroner. Beste er vel å hive ammo som man finner på den måten.

    T :-)

     

    Edit: Var visst mange som kom på ideen med "bomskuddene". :-)

     

    Skulle gjerne løyet om det, men sa til dem at jeg hadde skutt kun 2 skudd, før de fant ut at 4 til manglet... Jaja, får håper jeg finner noen gamle tysker-effekter med detektoren da! Tjene noen kroner mer enn tjenestetillegget :P

  4. Hei!

     

    Var på jakt idag, og mistet 4 haglepatroner ute i skogen.

     

    Merket ikke dette før jeg var tilbake fra turen, og i.o.m at jeg er i førstegangstjenesten, må jeg levere inn ammunisjonen når jeg kommer til leir... De vurderer nå om jeg må "lete med metalldetektor" å finne igjen disse patronene! Området jeg gikk i var relativt stort, med 30-40cm løssnø! Vet noen om man kan få reaksjon fra politiet for å miste patroner i utmark? Jeg har vel såklart et ansvar for at ammunisjon ikke kommer på "avveie", men hvor drøyt strengt er det? Og vil ikke ammunisjonen bli ubrukelig etter noen døgn ute i våt felt? Hadde vært flott om jeg hadde fått et argument å slå i bordet med, annet enn at det blir komplett umulig å finne igjen disse patronene...

     

    Mvh fortvilt soldat.

×
×
  • Create New...