Jump to content

skytteren123

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skytteren123

  1. Er helt fersk i hjemme lading av pistol skudd, skal lade 9 mm, 38 / 357 mag og 44 mag.

    Hvilke krutt typer skal jeg kjøpe inn for å komme igang i hvert kaliber.

    Håper på noen gode tips :)

    Lurer også på hvor det er billigst å kjøpe 44 mag hylser.

  2. Har da handlet meg en brukt cz 75 9 mm som det er med 22 cal løp på, fungerer det bra med sånne løsninger? Lurer også på hvor ofte pistoler skal smøres/pusses og evt med hvilken olje?

  3. Hei, skal inn med søknad på mine tre første våpen nå, går det greit å få 22, 9 mm og enten 357 magnum revolver eller 44 magnum revolver på samme gang, hva anbefaler dere av 357 mag eller 44 mag? Skal sies at jeg kun skyter for å ha det artig å er med på stevnene som klubben har, synes kansje det hadde vært artig å hadd en revolver med litt trykk i å :)

  4. Hei, har vært medlem i skyteklubb snart et år nå, å skal inn med søknad på 2 pistoler og 1 revolver.

    Skal ha en konkuranse pistol i 22 cal, tenker på Benelli, eller Palini, pluss at jeg skal ha en halvauto i 9 mm pluss en revolver i 44 eller 38, noen som har tips til våpen?

    Lurer også på om det er noe annet foruten medlemskort fra skytterklubben min pluss erklæringen fra klubben min som skal være med våpen søknaden?

    Håper på svar

  5. Hei, skal nå kjøpe meg en ordnentlig halvautomat hagle å har sett litt på forskjellige merker, har kommet meg inn på Browning Maxus, Whinshester SX3 eller Benelli M2 noen som har erfaringer på disse? Evt svakheter.

×
×
  • Create New...