Jump to content

jankar

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jankar

  1. Noen som har noe tips om vasking av tomhylser når man ikke har tromler eller ultralydvasker? Tenker da med vanlige kjøkkenredskaper og evt noe vaskemidler av noe slag. Ønsker ikke å bli singel enda så vaskemaskina bortfaller den også. Kanskje lurt å fjerne tennhetta også?

  2. Så jeg trenger ikke trimmer, gutter og deboring verktøy. Ser mange "skraper" både foran og bak får å få ut evt dritt. Gjør meg ikke noe å ha disse tinga. Bare usikker på hva jeg skal ha.

    Typ som her

  3. Har hørt mye om løvenskiold banen, både bra og ikke så bra. Men tenkte meg dit imorgen da det ikke er mange andre valg i Oslo området nå midtvinters. Noen som vet hva en serie koster om man stiller med egen ammo? Og kan man skyte alene som jakt trening og rekreasjon for seg selv, eller er det skyteleder over skulderen og 5og 5? Overlever begge deler, men kunne tenkt meg litt alene tid med hagla :)

  4. Har en leupold 3-9x50 kikkert. Som er 1,6 inch rundt øye siden og kjøpte butler creek i str. 14 altså 1,605. Dr**en passer ikke. Noen som vet hvem jeg skal ha? Fikk beskjed på xxl at det var denne. Vet xxl ikke er jaktbutikk nr. 1, men riktig linsedeksel burde de klare.

  5. Var den første der jeg i utgangspunktet var på jakt ettee. Bor i liten leilighet og har ikke allverdens plass foteløbig. Vet noen hvor jeg kan kjøpe denne ig hva de ligger på i pris?

    evt den du har i reserve

  6. Jeg så en sak om en lader som du kunne bruke på stuebordet. typ èn die? Gummihammer litt krutt sov. Ikke noe montering eller store presser på bordet. Hva heter denne typen og hvor kan den kjøpes? Har ikke mye peiling på å lade selv, men ser ut som en bra hobby. Men har liten peiling på dette med utstyr

×
×
  • Create New...