Jump to content

svihus

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by svihus

  1. Ja. Kanskje det ble misforstått. Skulle gjerne hatt ett bilde den. Skal legge inn ett i morgen av den.

     

    Det som er at våpenet har sikkert blitt prøvd pusset opp før. Med svart ned i utgraveringen og matt stygg metall farve på låsekassen. Løpet ser ganske likt ut. Ser ut som det har blitt pusset på. Men at det har vært svart før.

     

    så har jeg sitt og søkt på dette våpenet på Internett. Og funnet ut at det våpenet originalt har svarte løp og låsekassen er blank. Forstår du problemet.

  2. Nå henger ett våpen på tørk etter duracoat har satt sitt preg. De neste våpenet som skal i ilden er ei gammel side by side. nermere bestemt ei El Faisal elkobair. Den er så stygg å slitt at jeg klarer ikke tyde hva som har vært på den før ? Men side by side hagler pleier vel å være svarte på løpet og "metall" farve på låsekassen. Hva er best å gjøre på låsekassen som skal bli blank (metall) bare pusse med stålbørste for å få vekk skiten?

     

    Endret skriftstørrelse til normal type. -Olesøn

  3. Kjøpte litt duracoat for 1 år siden. Som jeg ikke har fått brukt. Tenkte å lakke noen våpen nå. Men har forstått at duracoat går ut på dato. Er det herdinga eller lakken som går ut på dato ?

     

    Har ikle hatt det i fryseren eller kjøleskapet. Har vært i garasjen som følger ute temp.

  4. Har en "ny" med ejector og en gammel uten ejector. Den ny er ejectoren ødelagt på og på den gamle så virker ikke sikringen. Så da blir det løpet på det gamle og kassen på det nye. Dette prosjektet er kun for å lære, pluss jeg får trent meg på duracoat.

     

    Arvet også ei gammel el faisan side by side som trenger litt kjærlighet.

×
×
  • Create New...