Jump to content

Rugern

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Rugern

  1. FreeSkier skrev (2 timer siden):

    Skjønner ikke helt det med at "tacticool" skal være så skummelt. Min STR i vision chassis ser muligens litt mer "tacticool" ut enn en standard dfs str gjør. Men i praksis er jo en standard dfs str "farligere" i feil hender enn min 7-8 kg tunge str med stjernekikkert.. Det er også forskjell på hvordan ting ser ut, å om det faktisk har en funksjon som i praksis gjør gjenstanden "farligere". 

     

    Jeg kan forstå forbud mot ting som potensielt kan gjøre en gjenstand i praksis mer "farlig". Men å forby ting fordi det ser skummelt ut er jo bare tullball. 

     

    Litt OT "rant" fra meg 😅

    Det er nok i stor grad fordi jakt og skyting har et image utad som ikke har forandret seg så særlig mye de siste 50 årene. Sideligger-hagle, vadmelsdress, sixpence og en "elgrifle" med trestokk er liksom blitt det vanlige folk forbinder med jakt og skyting. 

    Hadde det vært mer fokus på å vise frem jakt og skyting på tv, og markedsføre det på en moderne måte, hadde nok moderne "taktiske" våpen vært mindre uglesett...

  2. Olsenm skrev (1 time siden):

    Tenker du Sophie Elise i bikini, i samarbeid med Isac Dreyer? Er ikke sikker på om influencere er rette gruppen til å fremme vår sak. 

    Vi lever i en tidsalder hvor jo mer publisitet og klikk en sak får, jo større sjangse er det å få sympati for saken. "Strutsetaktikken" med å stikke hodet i sanden og gå stille i gangene, og late som vi ikke eksisterer har vel ikke fremmet vår sak så veldig mye heller...

    • Like 1
  3. Egentlig burde noen med litt penger og som har interesse i at vi skal få beholde våre 10/22'er, kjøpt seg litt kameratskap hos noen av Norges kjente influensere. Og så laget en demonstrasjonsvideo hvor man skjøt i et gresskar/vannmelon med en 10/22, og så etterpå skjøt i det samme med feks. en tyskmauser ladet med jaktammo. 

     

    Litt for å vise skadepotensialet, eller mangelen på det.

    • Confused 1
  4. Tror jeg hadde satt på et Swampfox 1-10 eller 1-6 kikkertsikte og kjøpt en H&K Trilug adapter som hadde passet på 1/2"x28 gjengene. Da kunne man brukt A-Tec SMG lyddemperen som er tilpasset MP5. Ganske hurtig av og på-montering av demper til en takedown rifle.

     

     

  5. Ser for meg korrespondansen mellom POD, JD, og Miljødirektoratet, hvor de drøfter om "rifle x" skal være godkjent brukt på jakt, da det ikke ligner på en god gammeldags mauser.

    • Haha 1
  6. Da jeg søkte på reservevåpen, så fikk jeg beskjed fra våpenkontoret om at jeg måtte ha 10 starter, hvorav 5 måtte være approberte.

    Og det måtte være 10 starter i øvelsen jeg søkte på, dvs. Militærfelt.

×
×
  • Create New...