Jump to content

oddsand

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by oddsand

  1. Eg kjøpte meg en jakke av merke Sitka Incinerator å den "knirker",kjøpte den i fjor sommer å den "knirket" fra dag 1. Tenkte at det bare var for att jakka var ny,så eg trodde det ville stoppe når jakka blei litt brukt. Men nå har eg brukt jakka i hele fjor høst,å hele denne høsten, men det gir seg ikke.

    Har snakka med Jakt og Friluft i Arendal der den er kjøpt, fikk beskjed om å sende en epost,gjorde det,fikk svar at dei hadde videresendt den til Gjøvik for han hadde visst best greie på Sitka, har ikke hørt noe mer fra dei.

    Så eg lurer på om det er noen her inne som har noen ide om hvordan få"knirkinga"vekk, det er jakke til 7000 kr,så den burde ikke være sånn.

  2. Det eg meiner er at når eg justerer inn kikkerten riktig første gang.(setter den på høyeste forstørring, så justerer diopteren så eg ser klart.)

    Så når eg justerer ned på forstørrelsen så må eg justere diopteren også,for å få den i fokus.

  3. Har kjøpt meg ein Schmidt & Bender PM2 3-27x56, men hver gang eg justerer på forstørelsen,så må eg justere på øyeinstillingen også,er dette riktig?

    Har ein Swarovski Z6i 2.5-15x56,der trenger eg ikkje å gjere det....

    Har eg kjøpt noe dritt?

  4. Eg er på utkikk etter eit nytt kikkertsikte, det skal brukest mest på langholdsskyting,men kanskje noe reinsdyrjakt.

    Dei eg kikker på er Smidht og Bender 3-27x56,5-25x56 eller Kahles 624i,

    Hva tror folket her på kammeret, Tester og brukererfaringer mottas med takk:-)

  5. Eg har ein varmevest fra Pinewood, er ikkje fornøgd,for dårleg varme. Det er 3 varmestillingar,men trenger kun den på det sterkeste,dei andre blir for dårlige,merkar ikkje varmen i ryggen.

    Ein kamerat har ein vest frå varmevest.no,han er veldig fornøgd,der er det varmeelement foran og.

×
×
  • Create New...