Jump to content

Jakt77

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jakt77

  1. @hansen deluxe;- Opprettholder 202 (ikke TD) treffpunktet med 100% nøyaktighet etter montering/demontering ? Litt greit å vite hvis det blir snakk om flere piper !?

  2. Var og fikk prøvd en Helix i dag, og må si meg enig med @Target i sine synspunkter,- den stokken bør utbedres før den skal passe meg :( Ellers ett kjempe våpen.

  3. Har skumlest denne tråden, og her var det mange gode jungel-trix som er godt å få med seg :-) Selv er jeg så heldig at arbeidsgiveren min pålegger oss 1 dag med førstehjelp skolering hvert år, lønnet såklart ;-) På denne måten kan vi friske opp litt kunnskap og handlingsmønstre hvis uhellet skal skje.

    Ellers så har jeg med meg noe småtteri i jaktsekken for å ta de verste blødningene (hvis jeg ikke svimer av) samt plaster (som jeg har hatt mye bruk for ! ) og i bilen har jeg en stor koffert med litt av hvert... (har gudskjelov ikke hatt bruk for dette ennå)

     

    Jeg er også stolt medlem av luftambulansen :-D

  4. Bruk av luktestoff avhenger mye på været. Noen åter råtner andre fryser og blir som en tørr luktfri klump, det er her luktestoffet kommer til sin rett. Luktestoff har den egenskapen at den fenger mårens interesse, og her gjerne hos den måren som vandrer gjennom eller ut av revir og ikke kjenner til tidligere innfôring.

    For mye luktestoff virker mot sin hensikt, og det er ikke beregnet som ett mirakel middel men snarere som en ekstra attraktor. Selv stikker jeg kun en kvist med lav ned i glasset med luktestoff, ikke noe mer. (er en egen tråd om luktestoff her ett sted)

     

    Når det gjelder åteutløser eller push-utløser på Aasbø, så stiller åteutløseren større krav til "ferskt" åte, enn den opprinnelige push-utløseren. Måren må fysisk bite og utløse åteutløseren, og den kan være sær på åte ...!

     

     

    Sent from my iPad using Tapatalk

  5. Enig med @Varj her ...

    Om én er veldig tørst på post, (og må ha noe tilnærmet ølsmak) så finnes det alternativer som alkoholfritt og i beste fall en kald Vørterøl !

     

    Sent from my iPad using Tapatalk

×
×
  • Create New...