Jump to content

FNymo

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FNymo

  1. tg1 skrev (16 minutter siden):

    Heisann!
    Det å hoppe rett inn i Open er vel bortimot som å begynne med bilracing og hoppe rett opp i Formel-klassene - jeg ville heller begynt i Production eller Standard (men det er nå meg). Blir vel Production optics for din del da, dersom du skal skyte med optikk.
     

    Bor "nesten" i Trøndelag selv også, og vet at det er godt miljø både i Hemne og Trondheim ihvertfall, samt en og annen match på Hølonda ("Snøfokk" riflematch bruker å være artig). Det stemmer ihvertfall ikke at det kun skytes minirifle :) 

     

    Takk for bra svar. God presisering, det er helt sikkert Production Optics jeg skal gå på da ja. Jeg som ikke har helt kontroll på hva som blir riktig men skjønner nå :)

     

    Jeg har egentlig mest lyst på CZ Shadow 2, men har ikke økonomi til det i år og må derfor finne meg noe annet.

     

     

  2. Jeg har nylig gjort meg ferdig med sikkerhetskurs på pistol, ferdig med 6 mnd og minimum 10 treninger, og har en godkjent våpensøknad på 9mm pistol.

     

    Har fått prøve meg på noe som ligner dynamisk, og har derfor veldig lyst til å ta kurs å begynne med det så snart det lar seg gjøre.

    Men jeg har som sagt en godkjent søknad på pistol nå, og har lyst til å kjøpe meg et våpen for å skyte med mens jeg venter på tilgjengelig kurs.

    For meg ser det ut som "open klasse" er det jeg kunne tenkt meg å begynne med.

    Er det noen som har tips/erfaring på pistol i 10-20k klassen ink optikk? Jeg har sett på Canik Rival S med Mecanik sikte, og ser at den får gode skussmål. Jeg tar gjerne imot andre tips.

     

     

    Hvordan er miljøet for dynamisk rifle i trøndelag? Kan det stemme at det kun er mini-rifle som det skytes med i trøndelag?

  3. Jeg kan tilføre litt egen erfaring.

     

    Ønsker ikke å gå inn på detaljer, men jeg har dom og har sonet for vold mot politiet (dette er jeg på ingen måte stolt av).

     

    Men jeg skrev en detaljert forklaring på hva som hadde skjedd, oppløpet til hendelsen, og hvordan jeg hadde tenkt å innrette meg i ettertid, som jeg leverte sammen med våpensøknaden.

    Jeg ble innkalt til intervju på våpenkontoret, og fikk innvilget søknaden om jaktrifle etter endt intervju.

     

    Tror at dersom du kan bevise/overbevise om at det du eventuelt har gjort er ulikt deg som person, og har historikk som kan dokumentere det, så kan du få innvilget til tross for ganske mye.

     

    • Like 2
×
×
  • Create New...