Jump to content

kaffekoppen

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kaffekoppen

  1. Heisann!

     

    "Låner" tråden for å spørre om noe:

     

    Er helt ny innenfor dette med kråkejakt. Skaffa meg en CZ 452 Style i sommer. Var noen turer innom jordet til farmor og farfar for å forhåpentligvis finne noen kråker å skyte. Har ikke sett en eneste en på jordet der. Prøvde å sette ut hundemat, men den ble ikke rørt.

    Har aldri jakta kråke, eller noe annet før.

     

    Noen som kan gi en kort "startpakke" med tips og veiledning til hva jeg bør gjøre?

    Hvordan skal jeg i det hele tatt "få tak i" kråka? :?:

     

    Tusen takk for alle tips! :)

     

    kan anbefale deg i å kjøpe en lokkefløyte. da trenger du ikke å være hos besteforeldrene dine like ofte for å se etter til åta. også i tilleg er det så mye gøyere å lure flokken som plutselig er over deg :twisted:

     

    (med en lokkefløyte trengs det også ett par øvingsblås som du burde gjøre ett annet sted enn der du skal jakte)

     

    Skitt jakt

    :D

  2. hvor høyt opp setter dere hubro'n? og har dere en idé på hvordan dette gjøres raskt og enklest? har tenkt på om jeg skulle feste en liten line med et lodd i enden og slynge linen opp for så å heise hubroen opp... noen som har lignende erfaring på dette? :?:

  3. Har erfart at kråkejakt er best fra morgenen av. Jakten kan gjerne være god helt til tupå ettermiddagen så dabber det helt av. Det er viktig at man går ut fra morgenen av og forblir i skjulet. Døde fugler må man bare la ligge ellers blir du fort avslørt.

     

    Hvis du lokker på ugunstige tidspunkt eller når du vet du er sett, risikerer du at fuglene har skjønt greia og kommer kanskje ikke igjen på lange tider.

     

    ja er ikke akuratt den som skyter mest kråker, sist jakt var vel 12 juli :lol: som endte med at det var 4 fugl utenfor skuddhold :evil: så har noe ugjort med disse fuglene! :twisted:

  4. er ikke kjent med halvauto men har lært at det er en stor forskjell på gass-drevet og rekyl-drevet auto-våpen. er det standard med gass-drevet? er det noen store forskjeller på gass / rekyl på hagler?

     

    sorry dersom jeg er helt på jorde her :-P

  5. noe som hadde vært greit hadde vært å kunne lagre trådene du er interessert i slik at du slipper å lete deg forderver hver gang man skal se om det har vært oppdateringer på tråden :D

  6. er ikke kjent med løpet til r8 men på en sauer 202 har løpet en tedens til å bli veldig langt på jakt. du må regne med forandring på når du setter på demperen ja og med en a-tec har jeg en forandring på ca 8-10 cm over treffpunktet uten demperen.

     

    lykke til! og skyt inn med et åpent sinn :winke1:

×
×
  • Create New...