Jump to content

hotford

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hotford

  1. Har bestilt meg ei Ruger GSR i 223. Min forhandler bestilte den via Våpen-Søilen i juni. Skulle ta ca. 2mnd. Intet hørt enda. Er her andre som venter på noe i samme 'batch' og har inside-information  ?

  2. Jeg har vært pistol-skytter siden 1986. Ikke like aktiv alle år,grunnet familie,jobb etc. Har hatt .357 mag.revolver,.22LR pistol,og .45ACP Colt. Jeg er å regne som rekreasjons-skytter. Deltar av og til i klubbens konkurranser. Årlige oppmøter varierer etter tid og leilighet. I fjor ville jeg utvide til også å ha pistol i 9mm. -Ba i sakens anledning om bekrefte fra klubben for å legge ved søknad. Fikk beskjed tilbake at det var for liten aktivitet til å få det. Hadde da minst 15 oppmøter i boka,pluss dugnader i klubben. Dette føltes urimelig,og man gikk litt lei. Solgte 45ACP'en i år,med tanke på at det sikkert er lettere å få grunnlag for å søke på 9mm da.

      For å konkretisere mitt spørsmål -Hva er vanlig praksis i klubber når man vil søke på flere våpen,og har vært medlem i årevis ?  Kan legge til at jeg også har vært med i styret for klubben i mange år,men gikk ut av styret for ca. 2 år sia fordi jeg en periode var ukependler.

  3. Noen som har kjennskap til,og kan fortelle litt om denne rifla ? Er altså innslått No.3 MkII på kolben. Som jeg har forstått,går det bl.a. under betegnelsen : American Enfield.

  4. Jeg har en GSG som fusker litt. Typisk er at den ikke vil fyre av skudd nr.2 :cry: Har opplevd det som oftest med Top Shot ammo,men også så vidt med CCI.

    Har prøvd den litt med CCI-Stinger. :mrgreen: Det er jo veldig moro,- men hvor sunt er det i lengda for pistolen ? :?

    Ang. sikter : Får man kjøpt noe i stål som passer :?:

  5. Kan noen fortelle hvor jeg kan få nytt løp til min Lang-Krag? Vil gjerne beholde originalt utseende med bajonett-feste etc. Har arva det etter min bestefar (er registrert på meg) og liker å ta det med på skytebana for litt nostalgisk skyting. Grunnen til at det bør byttes,er at hylsene blir deformert i halsen. Ser ut for at en 'børsemaker'har vært inni kammeret med en bor en gang i tida.

×
×
  • Create New...