Jump to content

Lt.Futt

Members
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lt.Futt

  1. Oppdatering... Jeg ble lovet at kikkerten min skulle ankomme 12.11.19 og at de straks skulle sende den videre til meg. Det er nå snart midten av Januar 2020. Og jeg har ikke hørt noe fra Jaktdepoet. Prøvde igjen å ringe de i dag fikk snakka med en som ikke hadde peiling.... Han skulle sette meg over.....Satte meg over til et nummer som ingen noensinne har svaret fra....

    Sendte en mail just nu.... Regner med at de ikke gidder å svare på den heller....

    Lurer på om jeg skal hive meg i bilen og kjøre 120 mil til Drammen.....

  2. På 9.11.2019 den 8.22, tor1980 skrev:

    syns jaktdepo er bra. roedale i tyskland er tragisk. tok 5mnd å få en sikring til rifle. 

    nå ser det ut til at må levere inn et våpen for garantirep da 3 ulike butikker 2 norske å 1svensk ikke gidder å svare på forespørsel om å bestille en reservedel. de har fått nr på del.

    Ventet selv over et halvt år på hevearm og boltmuffe fra Roedale. Siste gangen jeg handlet der.

  3. Er ikke imponert over Jaktdepotets kundeservice på reklamasjoner. Har en Docter elgbanekikkert som har vært i deres hender siden Mai måned. Av og til svarer de på telefon og sier de skal ringe tilbake. Det gjør de ikke... Ei svarer de på mail..... Hadde samme opplevelse på en feilleveranse på ammunisjon og et tilfelle på et våpen som jeg kjøpte nytt av de som hadde en skade.

    Siden jeg opplever at dette er normalen hos Jaktdepotet, tenker jeg at hvis jeg er heldig og får kikkertsiktet tilbake.... Så er jeg ferdig med den butikken!

  4. Etter mange år uten rifle i .224 har jeg bestemt meg at det bare må jeg ha. Valget falt på nye Howa mini i .222 rem. Jeg hadde en Brno Fox for 25 år siden i .222 rem. Har savna en børse i det kaliberet siden. Børsa skal brukes på fugl, rådyr og rev. Den blir nok med på ett og annet jaktfeltstevne også.

    Hvorfor .222 rem da? Denne karen forklarer det best:

  5. 6,5x55, 308 win eller 3006 spiller ingen trille.

    6,5x55 vil dog være mitt førstvalg for hvis småvilt er det du skal jakte primært etter og den duger på elg

    3006 vil være mitt førstevalg hvis det er storvilt som skal jaktes primært. Og den duger på alt fra rype og oppover.

    Uansett er det god tilgang på ammunisjon til trening, småviltjakt og storviltjakt for alle nevnte patroner. Og med lydemper er rekyl ett ikke tema for alle disse patronene.

  6. Går helt fint å skyte storfugl og gås med 16/70.

    Kal 16 med 28 grams lading gjør at hagleladingen som forlater munningen er helt rund og ikke en avlang pølse med hagl. Gir perfekte skuddbilder og stor gjennomslagskraft.

    Bare digger kaliber 16 mere og mere 8)

×
×
  • Create New...