Jump to content

adg

Members
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by adg

  1. DFS.no og LS2013.no er gode steder å hente info om Landsskytterstevnet.

    Takk, men jeg ble dessverre ikke mye klokere.

     

    På ls2013.no finner jeg mest info om overnatting, salgsboder og vinterfestival i Oppdal. Det nærmeste jeg kommer noe reglement er en tidstabell.

     

    På DFS.no er det en knapp som heter Landsskytterstevnet men den linker direkte til ls2013.no

     

    Det er nok bare jeg som nybegynner som ikke har oversikten, men fint om noen kan henvise meg til noen form for reglement.

  2. Noen som vet om XXl får inn Top Shot igjen? Ble fortalt at dei skulle ta inn igjen i løpet av vinteren men, kan jo ikke stole på alt en hører :winke1:
    XXL har fått inn Topshot igjen - handlet litt skudd idag
  3. jeg har nettopp startet med hjemmelading. ringte til hjemmelading å sa det som det var, jeg har ikke peiling på hva jeg trenger. han sydde i hopen en helt ok pakke til meg,
    det var bokstavelig talt slik jeg også begynte forrige uke - snakket med Trond og han ordnet utstyr til meg - herligheten er montert og testet. Glimrende service! Sikkert mange andre flinke bedrifter også som klarer det men jeg hadde lest positive ting om hjemmelading.no her på Kammeret og det var fint å ta en telefon og ha en hyggelig samtale med en som har virkelig peiling - resten ordnet seg bare.

     

    Jeg sa at jeg kunne forhåndsbetale for å unngå postoppkrav - men det var da ikke nødvendig, jeg kunne få faktura :!: Det er slik jeg liker det. Kommer helt klart til å handle mer hos hjemmelading.no

  4.  

    Er vel helt i grenseland til det utrolige? :)

     

    Kan nok stemme det. Sjekket med skyteleder idag. Har nok regnet feil, mellom sirklene på 100 meter er det 2 cm så det riktige er 4cm samling. Er vel bare øve litt mer da.. :grin:

  5. Har fått min Lee Classic Cast enstasjons ladepresse idag. Gleder meg til å få satt den opp og prøvd den. Den synes å være en solid presse men jeg er helt fersk hva gjelder hjemmelading så hvis noen har noen gode råd om eller erfaring med denne pressen så er jeg veldig lydhør ;-). Tenkte å bruke den til 6,5x55 og 3006.

     

    Fant samtidig en fin videosnutt om denne pressen som viser montering og setup på en tydelig måte.

     

  6. En annen ting jeg synes er fint med hjemmelading, er at jeg føler jeg får mer for penga. Hvis man kjøper fabrikkammo, er den vekk før du vet ordet av det. Mens når man kjøper komponenter, får jeg glede av de 2 ganger. Ved lading og skyting.

    enig med hogstad7 her - har derfor gått til innkjøp av utstyr idag, ladepresse Lee Classic Cast med nødvendig tilbehør og gleder meg til å få utstyret i hus. Skal lade 6,5 og 3006. Om ikke for å tjene på det så ihvertfall for å pusle med det jeg liker.

  7. Jeg fikk skutt inn cz'en igår (med fin hjelp på banen). Skjøt da samlinger på 2cm på 100 mtr. Det er jeg ganske fornøyd med til å være første gang med børsa og som fersk rifleskytter. Skjøt med cci standard 22lr.

×
×
  • Create New...