Jump to content

kent arne

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kent arne

  1. Hei. Er det noen som har erfaring med denne Zeiss ZF Victory HT 3-12x56 T* HT ASV+ (Bel 60 med kulekomp. Har en 3-12x56 ht fra før, men uten tårn lurte da på og bytte til denne isteden for og ettermontere. Eller er det v8 som gjelder da?

  2. Hei Kent Are!!

    Finfin børse... :D Den kolben du har på børsa, med justerbar høyde, er den spesiallaget/ bestillt?? Vet du om man får børsa di med halvtung, flutet pipe??

     

    Har lenge vurdert en 202 Yukon, men ser jo at din børse er dønn lik hvis man trekker fra camofargen på Yukon, og så er den noe lapper billigere som man kan bruke på en bedre kikkert.. Er jo tross alt treffene der fremme som teller, og ikke "lookèn" der bak...

    Hei stokken har jakt og friluft i arndal laget for meg. Åssen piper det er og få tak i er jeg ikke sikker på. Blir uansett ikke feil :winke1:

  3. har en SCHMIDT & BENDER 3-12X50 ZENITH med lys, og lurer på og bytte i en Zeiss Varipoint 3-12x56 m/lys ret. 69 eventuelt hva er disse kikkertene vert hvis man skal selge en av dem? og hvem ville dere valgt til rådyr`, hjort og revejakt?

×
×
  • Create New...