Jump to content

OnklMartin

Members
  • Posts

    228
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by OnklMartin

  1. Da er min Howa i 22-250 "perfekt". I dag kom AICS 308 magasinene som passet perfekt i metallunderbeslaget ifra Atlasworxs i Australia.Litt bending på magasinene så matet 22-250 patronene fint.

     

    Ikke så mye igjen av den opprinnelige rifla... Kun låskassa og slutstykket.

    LW 1-9 matchpipe, Hogue stokk med helaluminium innlegg, Timney avtrekk, Sightron SIII 6-24X50

     

    Trist å kjøpe ei børse man må bytte ut for å få den perfekt da :lol:

  2. Hvis rust i pipa er den ikke desverre ikke verdt stort. Da er det påkost på 4-5 lapper for ei ny pipe, eller tråle bruktmarkedet. Har hatt gammel mauser, moro mens det sto på ! Men ser i ettertid at det var å hive perler for svin å koste på gammal skrammel.

  3. TS skriver han vil skyte dynamisk så sånn sett ser jo intensjonene helt ok for min del, jeg sier bare at om man bruker tittel på tråd ala" hvordan skaffe seg mr223 så fort som mulig" så blir man gjerne lagt merke til også.

     

    Hallo slemo, ser at tittelen på tråden var litt sleivete formulert. Men direkte spørsmål - direkte svar. Den ble lagt merke til og besvart kjapt da ;)

    Selv om øyenbrynene kanskje gikk litt ned på enkelte.

    Grunnen til at jeg spør er fordi jeg ønsker å utvide horisonten innen skytesporten for min egen del og da er dynamisk noe jeg tror ligger meg veldig nært. Ser telefonoperatørˋn har tatt meg i forsvar her, så da skal jeg ta meg et kurs i formuleringsteknikk ! Så treffes vi nok :)

  4. Veiledende priser er irrelevant, det er hva vi som forbrukere må bla opp med av norske fjelldollars for en vare som er interresant. VILLedende priser, rabatter, you name it! Det er summen på kassalappen som teller. (tror jeg lånte den av rema1000 nå)

     

    Lojaliteten min til norskevåpen/jaktbutikker er fraværende, da jeg ALLTID handler der jeg må gi minst for det jeg vil ha

×
×
  • Create New...