Jump to content

fiskeren873

Kammerånd
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fiskeren873

  1. NJNFNRr.jpg

     

    Nå er det endelig min tur til å legge ut bilde her :)

    Tok min første rev i går, en hannrev på 8 kilo. Den har lyskastere rundt huset kjempelenge, i går sto den rett utenfor døra, så da tok vi den.

  2. Sitter og skriver søknaden til wingmasteren min. Men lurer på, hvor på hagler er våpen nummeret? Er det det på venstre side under remington (tilfeldige tall) 372675W

  3. Husker for noen år siden da jeg var på sauesank. Jeg skulle da gå opp en bakke for å hente et lam vi så sto der. Jeg var kun 10-11 år, så et par karer med fiskestang, som hadde veldig hastverk, ville ikke en gang hilse, rart synes jeg. Lammet hadde en gigantisk sluk i ulla si. Jeg fikk vite av en av bøndene at dette var noen som skulle til å tjuvslakte lammet. Vi var på vei ned litt senere på dagen da vi så disse karene, to av bøndene satte etter de, men de var forsvunnet over en topp.

  4. - En digresjon: Vi var 5-10 mann som ble stoppet av ei ildsint mor med et barn på 8-10 år. Hun kjeftet pga. at vi skremte barnet med å vise våpen og kom med en lang regle av personlig politisk propaganda. Hun blir brått stille og furt når sønnen sier: "Mamma, sånn våpen bruker jeg på Battlefield".

     

    Hahaha, kan se for meg moren etterpå :lol::lol:

  5. Har sett på Winge våpen at de selger et våpen de kaller AR-15, hva er dette for noe? Jeg bare lurer på hva dette kan være, og hva det eventuelt skyter ut av prosjektil.

  6. På 17.mai så dreiv reven og fanga mus på jordet heime, så når den forsvant, så tenkte e å få prøvd musepipen min. E gjekk til soveromsvinduet og begynte og lokke, jaggu meg så kom den fram. Heile 5-6 meter unna meg :mrgreen:

×
×
  • Create New...