Jump to content

Raptor Norge

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Raptor Norge

  1. 5 kr stk for disse er 4 kr mer en de burde ha kostet, lever de tilbake, kjøp heller Norma match og spar på hylsene. De kan du bruke til å lade opp senere, bare hylsa koster mer en det du viser til i pris her.

  2. Dette kan like gjerne bety at man ikke er kjent med hvordan grupper på facebook virker som noe annet, så holder det ikke imot de som driver med dette initiativet.

    Tror forøvrig en side hadde vært bedre enn en gruppe, da man på en side får et mer realistisk bilde av hvor mange som støtter oppunder det man driver med og man får verktøy for å se hvor mye omtale man får. (Fixet sitatet. Jegermeistern.)

    Når det gjelder facebook så har man akurat samme verktøyet som på en vanlig hjemme side, diagnostikk av besøkende, alder, kjønn, rekkevidde, hvor mange som snakker om saken på andre vegger, total rekkevidde med venners venner osv. Så det er realistisk nok slik sett. Men det er nok noen som har blitt invitert som ikke vil være med, det trykker bare avslå når dette sprøsmålet kommer opp. Så det er mulig at du ikke kjenner til hvordan facebook grupper fungerer, men sånn er det altså. Min side uten å nevne navn, fungerer helt perfekt etter formålet sånn sett. Men som det er nevnt en del ganger her, jobbes det med en hjemme side og et medlems blad. Så ha litt is i magen og ikke få panikk selv om det skulle dukke opp en organsisasjon som skulle jobbe FOR jegeren, ikke i mot. Ha en fabelaktig helg alle sammen.

  3. Etter en nærmere kikk i lade bok 4. så står ikke kaliberet ditt der.....Men det er en del som har ladd dette av kammerets medlemmer, så noen vil hjelpe deg anntagelivis. Søk etter kaliberet i databasen her, så vil det dukke opp:)

     

    Fant noe etter å ha kikket igjennom lade bok nr. 2-4-5 og 6 hehehe, men bare med en kule og et par kruttsorter.

    Du får den på mail :o

  4. Hyggelig at du liker dressen jeger64 og at den stod til forventingene dine og behovet.

    Alle disse tinga du ramser opp her vil bli rettet opp på neste parti vi får, så jeg mener vi har klart å få til en dress som kommer til å glede mang en jeger fremtiden. Det stemmer det at det er dresser / bukser og enkelt plagg i forskjellige mønster å kvaliteter og andre plagg som er jakt og fritids rettet. :D

  5. Hyggelig at noen har lagt ut sine possetive opplevelser ang våre klær, sånt er alltid hyggelig. Vi har pr i dag bare en facebook side, det vil komme en netbutikk etter hvert, vi jobber på spreng med den saken. Ta ellers kontakt pr pm om det er noe vi kan være behjelpelige med.

     

    Mvh.

    Raptor Norge

×
×
  • Create New...