Jump to content

gle

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gle

  1. Har fått gode priser på Kahles hos min lokale Schou forhandler. Helt andre priser en hva som står i katalogen. Men jeg handler stort sett alt av jakt utstyr hos samme butikk.

    Blir spennende å kikke i den nye modellen når den kommer i butikken.

     

     

    Lønner seg alltid å sjekke forhandler ja. Står aldri tilbudspriser om tilsvarende i hovedkatalog.

  2. Nye laserscope 4-16x50 kommer i tillegg til den eksisterende. det blir altså en liten serie. Den er klar for markedet i U>Sa fra tidlig høst, Europa en gang i 2013.

  3. A7 kommer i 308 og 3006 til å begynne med, i august. Sako bolt/sikringssystem. magasin litt oppgradert fra T3, men med samme "sikring" mot tilfeldig utløsning som Sako. Enklere utseende, som er Tikka sitt bidrag. ca 11-12.000,-

  4. gle: Burris Laserscope er den gamle modellen med innebygget avstandsmåler. Her må du klikke som på andre kikkerter, du får bare oppgitt avstand inne i kikkerten som på en hvilken som helst annet håndholdt måler. Burris Eliminator har dioder som lyser opp for korrekt holdover på den underste vertikale stolpen i kikkerten. Mye lettere og enklere ii praksis enn Laserscope.

     

    Sniper-Arne: Burris Ballistic LAserscope har ikke kun avstandsmåler, men også kulebane og vinkelkompensator. En eldre som heter LAserscope kjenner jeg ikke, men BAllistic modellen har full pakke.

  5. Kjøp deg en kikkert av god kvalitet og med god transmisjon( pris=kvalitet). I tillegg til å være lyssterk bør den være god på kontrast. Når alle katter er grå i mørket, vil kontrasten hjelpe deg å skille klinten fra hveten i praktisk bruk, om transmisjonen er god nok. I større forstørrelser( 14 og oppover) finner du enkelte kikkerter med HD linser. Det bidrar også.

×
×
  • Create New...