Jump to content

Brandhaug

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Brandhaug

  1. Hei ! :)

    Er det noen som har kjennskap til weatherby sa-08 ?

    Vurderer å kjøpe en , den er billig. Og kjenner jeg meg rett blir den stående mest i skapet , og noen runder på revejakt & noen runder på lerduebanen ;)

     

    Vil høre på positive og negative ting ....

  2. hei: jeg har en ata arms neo 12. VELDIG fornøyd med den. er en "kopi" av benelli. børsemakeren på landrø anbefalte denne. absolut vert å vurdere.

     

    Hei huntern , hvilken prisklasse ligger ata arms neo 12 i da. Har jo tenkt på Weather SA-08, er det noe det samme i pris ?

  3. Det er ikke choker i den Baikalen jeg har , full åpning altså.

    Skal ta meg en tur til en lokal børsemaker i dag me Baikalen , så får han avgjøre om den er godkjent for stål. Hvis den ikke er godkjent blir det vel kjøp av ny hagle ;)

     

    Takk for tipset Misima

    Mvh Brandhaug

  4. Hei. :)

    Jeg lurte på om det er noen som kan gi meg tips om halvauto hagle som er driftsikker og til en rimelig pris opp til 7000.-

    Har ikke skutt med halvauto før , så tenkte at det kan være artig og prøve det. Har en Star Baikal 12/76 fra før , og tror ikke den er beregnet å skyte stål med. Så det er også en av grunnene til å kjøpe en ny hagle.

    Har sett en del på Weatherby SA-08 , noen som har noe positivt og negativt om den ? (vil gjerne høre )

     

    Og et spm til , for at en hagle skal være godkjent for stål ska det stå noen tall på den , husker ikke helt hvilke tall. Men på Baikalen min står det bære 90 Mpa , er det noen som vet om den er godkjent for stål da ?

     

    Håper på svar ;)

    Mvh Brandhaug

×
×
  • Create New...