Jump to content

viddalsbukken

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by viddalsbukken

  1. kjekt å sjå at folk brukar tid før jakta til å sjå ka som er av dyr! kikring å viltkamra gir oss en stor fordel før jakta starta til å vete kor det er dyr, ka dyr som er der osv. mange nok jegera som ikkje ser etter hjorten før jakt start, å blir sjokkert når dei ikkje ser dyr der dei plaffa ned fleire vokse dyr i fjor....

  2. ser meget fram til neste jaktsesong :D

    hadde ei fin avskyting i fjor, føle vi tok ut mykje rett dyr, lav fellings prosent, men var ikkje for mykje dyr å sjå i fjor.

    her er et par gutta som ej gleda mej til å sjå utviklinga på!

    Em6rQSc.jpg?1

    JwofQpH.jpg?1

     

    den størst holdt sej onda å vart knapt oppservert, mens den andre vart spart ved et par annledninga i fjorårsjakta :)

  3. finnlight har eg sjøl sikla på leenge ;) har 2 stykk sako 75 sjøl,( 9,3x62 og 308) og er kjempe fornøgd med dei! men skal ha meg en finnlight ein gong :)

  4. ja, no er det berre 1,5 måne til årets store høgdepunkt begynder! synst det er laber stemning inn på her, er det nokon som gleder seg? ;) kor det ligg ann me hjortebestanden rondt omkring? ser dokke like mykje som før?

  5. heilt enig at dei gjeldane jaktidene er bra! 1 sep til 23 desember gjer at enn sleppe "panikk" jakting, og jegerane bør(!) bruke tida til å ta ut rette dyra, å greie å sjå et dyr passere uten å plaffe det ned:) ta ut små dyra å spar på dei gode produksjonsdyra!

     

    gleda mej veldig no til vår/ sommar å kikre opp dyra i grøne lier igjenn, å sjå ut kva dyr som er i terreget. håper på oppgang i antall bukkar, i å med at vi har spart en del lovande bukkar, koller veit eg at her er ;9

  6. uC5tLKb.jpg

     

    8 skuddsamling på 510 m fra helga, skutt av schultz&larsen, høgde spredning på ca 5 cm og side(vind) spredning på ca 15 cm. glømte sjølvsagt lakkboksa når vi hengte opp sjølannviserane, so treffa vise litt dårlig :twisted:

  7. bj8ubD7.jpg

    frå skytinga i dag, 500 m med mi sako 308w, etter å lest på miragen at vinden var ca 2-2,5 ms so traff vi ganske so godt, skaut med nosler cc 167 grs kule med 43 grs n140 bak. blir bra når vi får hengt opp sjølvanvisera på fleire hold :D kjekt å lære litt kvar gong enn skyt om vind å ka hensyn vi må vise til den :wink:

×
×
  • Create New...