Jump to content

OzzyBodo

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by OzzyBodo

  1. 1) Har du betalt jegeravgiften?

    2) Når jeg søkte om våpen (er selv 16) skrev jeg under "Andre opplysninger" søker om dispensasjon for unntak til 18-års kravet.

    3) Du kan søke ved en åpen søknad, da skriver du bare kaliber og om det er halvautomatisk våpen, godkjent til jakt osv. Du skriver ikke fabrikkmerke etc. Det er lurt med åpen søknad hvis kjøper trekker seg eller lignende.

    Var kanskje lite utfyllende :oops:

    mer informasjon finner du Her

  2. 1) Hvor billig rifle skal du ha?

     

    2)

    222 har en mindre hylse og kan derfor ikke få kuler opp i samme fart som en tilsvarende kule skutt fra en 223-hylse.

    223 er langt mer vanlig -> ammunisjonen er langt billigere. Hvis du leter etter 100% presisjon ville jeg dog kanskje prøvd 222, den er jo en gammel benkeskytterpatron.

  3. Japp, trådstarter har vel forhåpentligvis fått seg rifle nu, men hva gjør vel det. Det betyr vel ingenting om en tråd er gjennåpnet den er sikkert like aktuell for en eller annen uansett :) :)

    Ja, ganske lang tråd, så noen får sikkert bruk for noe av det som står her :)

     

    Edit: Fiksa quote :winke1:

  4. Ville nok ha gått for en brukt beretta hvis du kan være litt fleksibel på pris. De ligger ofte rundt 10-12 tusen, men er hakket bedre enn haglene du får for en litt lavere pris. Hvis du skal kjøpe ny kan du jo tenke på lincoln (Premier C ca. 7.000 kr, men ikke ejektor), eller Lanber (F.eks 2086, 8990 kr, med ejektor).

    Så må jo også hagla passe deg da :3 Ville ha prøvd noen hagler før jeg bestemte meg...

  5. Har ikke hørt mye negativt om den, men du burde dra til en butikk og kjenne hvilken hagle som passer deg. Det er mye bedre å skyte med en hagle til fem tusen som passer deg, enn å skyte med en hagle til ti tusen som ikke passer deg:)

×
×
  • Create New...