Jump to content

Delta.308

Members
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Delta.308

  1. hva med en cz sp-01 shadow og kjøpet 22.kadettsett.. Så kan du mengde trene med samme type pistol som du skyter med, samtidig som det er en fantastisk pistol... Akkuratt det med demper er jeg noe usikker på da, men det er det sikkert noen andre som vet....?

  2. Det er mange nok kommentarer i GV-tråden som peker på gode pro's og con's.

    Men Vince Pinto selv sier at reglene åpner for lokale regionale tilpasninger. Med nok interesserte skyttere som er villige til å modifisere sleidene til å få ettermontert red dots, vil det kanskje være noe som får ballen til rulle.

    Samtidig er con-argumentene til Vinco helt på trynet og gammelmanns/pensjonist-sullik-aktig IMHO, med sprøyt som at prisutdelinger kommer til å ta for lang tid, og at det går ut over konkurranse-kniving ved at alle får en medalje.

     

    Hadde vært kult å få til dette. Det er jo veldig enkelt: behold de konservative reglene i production, bare tillat å bruke et red-dot sikte fremfor jernsikter.

     

    +1

  3. Fra forsvarsmann til forsvarsmann, så var jeg i samme scenarioet som deg for ett års tid siden. Jeg ble tipset og anbefalt cz 75 sp-01 shadow.. Etter noe tenke tid så gikk jeg for overnevte pistolen, og etter og fått skutt en god del med denne så er konklusjonen at jeg er fantastisk fornøyd. Det som nesten er litt synd er at jeg nesten ikke har lyst å ta i glocken etter tur på banen med cz'en... Lykke til;)

×
×
  • Create New...