Jump to content

MoKi

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MoKi

  1. Har kjøpt wincam derifra å det funker knall, kjøpte også en lyddemper der en gang som ikke ville gå, ringe å fikk besjed om å sende den inn, det gjore jeg å gikk ca 1 mnd så ringte de å sa at den hva skjeiv! Så da ble ny atec carbon 02 sendt i posten. Det er tydelig vis forskjellige synspunkter på det firma men jeg er fornøyd bare de tar telefon til slutt:lol:

     

    sendt frå mobilen!

  2. Hva på elgbanen i dag å fikk skutt de 15 første til prøva, brukte fusion 30-06 180 grain å kan ikke si annet enn at den er en drøm å skyte med! Bare fine sammlinger :D Har kjøpt ei go rifle trur eg :smile:

  3. Endeli lykkes jeg og!! sitte ute 8 kvelder på rad nå å sett bever vær kveld men holdene har vært for lange! så i går kveld kom den sigende forbi meg i vannet å jeg satt ikke gått så jeg prøvde å lure meg ett par meter frem mot en stein å la ann på den steinen å fikk kikkerten i nakken på beveren å dro av, og i det så skle rifla av steinen så jeg bomma! :evil: Så ikke noe mer til den første halvtimen, men så! fikk jeg se den ett par hundre meter lengere nede så jeg sprang over broen dere ser på bilde å nedover og fikk omsider luska meg ned der jeg hadde sett den å gikk forsiktig ut på myrkanten der å sto å så etter den, nei her hva det ikke stort bever! men så kom den pine krabbende ned fra skogen 20 m med siden av meg å stoppet å fikk da ett 30-06 fusion 180g inn i øret å ett nydelig utgangs hull på ca 4 cm i diameter! Ble liggende på stede, fantastiske kuler. Beveren hva foresten ei ho å veide hele 22 kg :smile: nå ligger skinne til salting og baklårene er i bryseren 8)

     

    DSC00432.jpg

    DSC00433.jpg

    DSC00434.jpg

    DSC00436.jpg

    DSC00437.jpg

×
×
  • Create New...