Jump to content

AWS

Members
  • Posts

    255
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AWS

  1. Hvorfor sitter du og roter i denne dritten her?

     

    Hva mener du er denne dritten der?

     

    Jeg synes det er relevant med opplysning om hva som er registreringspliktige våpendelerdeler (og de er få).

     

    Jeg opplever at våpenforhandlerene ikke vet hva som er en registreringspliktig del , og dermed lager store unødvendige problem når man skal handle deler.

     

    Samtidig ser jeg det også som et problem for skyttersporten at de omsetter registreringspliktige deler fritt.

     

    Men 20mm cannon kom gjerne med dine synspunkt

     

    Hei Grevlingen1

     

    Hvordan opplever du dette som en privatperson ? For meg virker det ut som du faktisk jobber på nettopp Politidirektoratet når jeg har lest dine innlegg. Du vet lovene 100% og bruker Kammeret som en informasjonsdeling til de uvitende. Vel og bra.

     

    God Påske :)

  2. Alle åpner med å kondolere pårørende med deres tap av kjære,det gjør jeg og. Alle sjebner var ikke bare på Utøya,MEN i Sentrum og etterspill også.

     

    Jeg har sittet på gjerde og sett på alt som skrives på forumer. Å så flott det kunne vært å skru tiden tilbake. Det gjelder vel alle og alt vi skulle gjort om. MEN sånn er det ikke!!. Real life slår deg i fleisen, på godt å vondt.

     

    Jeg er velsignet fremdeles med å ha min aller nærmeste famelie ibladt meg. Men sorg og uforståennde "hvorfor" har eg kjent på kropp og sinn! Mistet 3 nære kammerater i det daglige. Bil ulykke (ikke hans feil) , 2 som valgte seg bort (ikke orket mer),nærmere skjbner hvorfor ,tar eg ikke her. Men kan si at våpen ikke trengs til det.

    Her blir det mye jeg,men jeg bretter meg litt ut her,så andre kan forstå/tenke litt som meg. Jeg har vært så heldig å være i den generasjonen,der det var heilt greit å leke cowboy og indianer,farte rundt i hei og utmark med kniv å øks.... heldige meg.

    Jeg mener selv og har fått god oppdragelse med moral og rettå galt!

    Har betalt skatt til staten i 30 selvstendige år,så noe må jo være rett.

     

    Min hobby/interesse har(er) vært skyting ,fra eg stod tynn tenåring(kanskje før og) med ei ombygga Krag i .22lr. Ohoii,det var gøy å ligge der å få bedre å bedre anvisninger.. videre i tiden , så har børsa,og eg blitt større ,meg helst i volum. og ja,det blir ikke nok turer i skog å mark. Travel hverdag ,kjennes i kropp og sinn !!! DÅ er det deilig med en hobby ,til å få koplet av..lade batterier så enn kan fungere igjen. Jeg kan ta meg ned en tur på innensdørsbanen,treffe venner og kolegaer . Eller om vær og årstider tillater,ute på 200`m eller 800. eller pistolbanen. Felles med alt dette ,(jeg har masssse utelatte grener),er at du ser bare blide og smilende,leende felles skyttere der. For ikke å snakke om de rundt jaktbålet. Glade,happy med smil på lur. Mange skrøner blir fortalt hehe. Skulle ønsket alle som er så imodt vår hobby,at de skulle få opplevet det samme vi er så heldige til å ha. På tvers av kjønn,lengde(volum) ,politisk farge.......

    Men , så skjer det tragiske hendelser,skal ikke gå inn på hvorfor det skjer,der kan enn synnse hva som helst.

     

    Men nå vil noe ta bort min hobby,sier du trenger ikke den type våpen ,den type våpen ,den type våpen..... feil ditt feil datt også farge !!

    Eg er fremdeles lovlydig og edruelig,betale skatt,jobbe for hjula og endene til å møtes...men hvor blir mi smøring henn?? Lever vi ikke i ettt fritt land,med egne valg ?? Skal den nå taes bort, med mer synsing og klaging(den er litt på kanten følesemessig)men hvorfor skal det bli bedre når min hobby er borte.

    Jeg har lært mine barn,min moral og rett å galt,samt min hobby. Ikke noe press,men innføring ..fra flis i fingeren til dobbelskudd med 45`n. Så er valget deres videre med alderen. Ser ut som eg må kjøpa meg hest......til hu eina.

     

    Dette var litt fra meg,eg ber dere ta tid ,informer/skriv/rop til ders politikere opplys folket !!

     

    Det har og vært innom forskjellige teorier ang . overvåking/oppvekking....det kan eg bare bekrefte for mi del..at det har skjedd... man kan si det ikke har noe å bety,når enn er 100% solid,men litt rart anyway. water under bridge sier di.

     

    well ,dette var litt fra meg,pls la oss beholde vår hobby!!

     

    Tror du fikk med deg det meste i dette innlegget skrevet fra levra :thumbup:

  3. Er det noen av dere som har noen innspill på hvordan PST jobber i bakgrunnen på endring i våpenlov og nye forskrifter forbud mm?

    Er de bare der og observerer og innhenter info for videre bruk mot våpeneiere ? Eller er de passive ?

     

    PST kaller for tiden inn våpeneiere til samtaler . Tro hva du vil, men dette er fakta . De må jo vise makt og en effektiv kalkyle slik de ikke har gjort før 22 juli . Nå har de press på seg og de begynner i en ende og innhenter opplysninger fra private personer og kretser i skyteklubber mm. Sikkert preventivt i noen tilfeller ? Men slik er det blitt og kanskje nettopp du som leser dette innlegget har fått en innkalling fra PST?

     

    Norge er i ferd med å bli en politistat " du er overvåket uten at du selv merker det. Helt til de ringer deg for ett møte på PST sitt kontor.

     

    Aw

  4. NM 149

    Altfor mange har ett avhengighetsforhold til alkohol og bil.

    Ved skade med bilkjøring med alkohol og rus/ farmasøytiske preparat burde førerkort vært beslaglagt for livet ut. ;)

     

    Tenk på alle de familier som har fått drept en datter eller sønn eller unge Pga en uaktsom bilist i ruspåvirket tilstand .

     

    Slike førere får liten straff og de fortsetter med den samme ferden når de har sont ferdig dom...i mange av tilfellene.

     

    Lurer på hva tv2 seere hadde sagt hvis ett slikt innslag hadde blitt vist på 2100 nyhetene ;)

     

    Jeg tror at vi som våpeneiere må danne en ny union ala"NRA som støtter sporten og de skyteintresertes iinteresser på alle områder skal vi vinne frem positiv respons i fremtiden.

     

    Klarer vi ikke det, er jeg redd vi alle har vannpistoler og mimrer om de gode gamle dager når det er gått en 5 års periode slik som motstanden er mot våpen nå for tiden

     

    Da sitter vi der uten jaktrifler /pistoler og våpen til konkurranse mens A-B &C gjengen og andre kriminelle er de eneste som har våpen mens de ler av Ola Nordmanns politikkstyring.

     

    Heia Norge.

     

    Aw

  5. Med all respekt for det som skjedde 22 juli.

     

    Hvis en Bil kjører inn i en folkemengde og dreper 50 personer i ei gågate," skal vi forby biler da og sette opp sperringer på alle Norges gågater ?

     

    Hvis en Maniac psyko type tar frem en stor kjøttkniv fra kjøpesenteret som ligger løst og dreper uskyldige på senteret," skal vi forby alle kjøkkenkniver da ?

     

    Hvis en fyllekjører dreper 5 ungdommer og tar med seg 4 til i døden da han krasjer," skal vi forby alkohol da ?

     

    Myndighetene har forbud på å eie Pittbull terrier hund og flere andre raser. Disse er ikke farlige hvis du steller dem rett . Det er eierne som er feilen på samme måte som våpen.

     

    Aw

  6. Jeg så akkurat innslaget på TV2 nå, det var kun vinklet fra Bøsei's synspunkt. Jeg frykter at dette forslaget kan oppnå bred politisk støtte dersom vi ikke får andre synspunkt fram i lyset.

     

     

    Jada innslag med tårer i øynene og alt bygger på egen sorg og hevnlyst mot våpeneiere.

     

    Hvis denne mannen alene klarer å overbevise myndighetene at de må forby halvauto våpen og VI som skyttere ikke klarer å overbevise motsatt , ja da er vi ferdige og han vinner.

     

    Tenk på det !

     

    Aw

  7. Jo forsikring dekker skader som hunden har.

    Gråstær/ mm men hunden må være forsikret i ett selskap før skaden oppstår.

    Dyrlegen vedlegger alle skadepapirer i en dekningssak.

     

    I oslo behandler de hunder med øye laser oprasjon om nødvendigt.

     

    Vi bruker Sparebank1 forsikring.Meget fornøyde med dem

  8. Nei denne er fullrigger med ramme som tåler alt fra 9mm /40sw/357sigcal

     

    P226/P229 Classic 22

     

    This .22LR models primary purpose is as practice or range pistols. The Classic 22 has an aluminum slide with a nitron finish (instead of the centerfire stainless steel slide) and a barrel chambered in .22LR. The Classic 22 slide assembly is complete with a lighter recoil spring and plastic guide rod. It also incorporates the same frame and operation as center fire P226 models. The Classic 22 model is available as a stand alone firearm or as a conversion kit to an existing center fire P226 or P229. Likewise, conversion kits (the Sig Sauer X-Change Kits) exist to convert a .22LR into 9mm, .40 S&W or .357 Sig. [12][13] The conversion can be accomplished by field stripping the firearm and replacing the slide assembly and magazine - a process that can be accomplished in seconds.

     

    The Classic 22 use a 10-round polymer magazine in lieu of the steel magazines used by the center fire models and conversion kits.

     

    The P226 Classic 22 should not be confused with the Sig Sauer Mosquito .22LR pistol. The Classic 22 is a full-sized P226 while the mosquito is modeled on the P226 but is 90% of the size. Also the Classic 22 is manufactured by Sig Sauer while the Mosquito is made under license by German Sport Guns GmbH

×
×
  • Create New...