Jump to content

Laastad

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Laastad

  1. Endeleg! gjekk fellerunden i dag å fekk 2 mår :) Det blei nr 2 og 3. Har hatt ei felle det har vore mykje spor rundt men ikkje fått ann til å gå i, men sist me gjekk runden flytta me denne 20 m å då satt den 8) den andre gjekk i ei felle i eit stort granfelt. begge tatt i haugenfelle med honning tørka aprikos å stjerneanis som åte.

    34ihac9.jpg

    6xxc3l.jpg

  2. Var ute på Søndag med nokon nye feller å flytta litt på dei andre eg har ute, å jagu satt det ein mår i fella i dag 8)

    Min aller første mår :D tatt i haugenfella med honning og fiken som åte. homår på 70 cm med halen.

    Prøvde å legge ut bilde av den men fekk det ikkje til. nokon tips til korleis eg gjere det?

  3. Har svarthund sjølv som snart er 2 år. Er 3 andre svarthunder på jaktlaget å kjenner mange fleire som har. er berre skryt eg har om dei fantastiske bandhunder fantastiske familliehunder. Men no kjenner eg ikkje so godt gråhunden då. Men kan vertfall anbefale svart!

  4. Eg har ein Nissan Navara 2004 mod. Kjekk jakt bil :) tar seg godt fram ! Men ein Advarsel til dei som vurdere ein sånn!! Eg hadde hatt min i vel 1 år so rauk motoren :shock: etter litt søk på nette viser det seg at nissan har problem med desse, råden ryker :overrasket: ikkje ei krone i erstatning! blei dyrt kan du sei!! men etter å ha fiksa den med forsterka deler er den heilt kanon!! men blei ein dyr bil :oops:

  5. hei laastad er det mår på stord har altid lurt på det.

    me her på karmøy har me hat mår kun i få år

     

    Er ikkje mår på øya Stord men er på Huglo ei øy i Stord Kommune. Eg har fellene mine på Tysnes der den er ganske vanleg.

×
×
  • Create New...