Jump to content

astaroth

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by astaroth

  1. En "Trigger Stop" er statisk, og vil ikke gjøre DA noe bedre. I Norge er det vanlig å montere en fjærende kule, da får man et slags trykkpunkt. Dvs man kan dra avtrekkeren til man kjenner det butter, og deretter gjennomføre et nesten-SA-avtrekk. Ofte gjør dette at det ikke er mulig å spenne opp våpenet SA.

     

    Øivind

     

    Var vel egentlig det jeg mente :D

  2. Skal grave litt mer rundt det.

    Alle pistolene var i utmerket stand, noen hadde litt bruksslitasje men ellers er de meget godt tatt vare på(slik jeg bedømmer det).

     

    Når mest mulig av info er gravd opp, så er vel det enkleste å legge dem ut på finn.no?

  3. Takk for svar :smile:

    Fikk ordnet noen bilder, dessverre er det ene litt ut av fokus.

     

    https://www.dropbox.com/s/cs7iw8qbmul1n8w/IMAG0537.jpg

    https://www.dropbox.com/s/i7iki52ium8lwbz/IMAG0538.jpg

    https://www.dropbox.com/s/1mupslqwrbvtd79/IMAG0539.jpg

    https://www.dropbox.com/s/uf8e6fg92o4w16d/IMAG0540.jpg

     

    Dessverre så har dagens eier null interesse for våpen, så det var lite info å få om forhistorie. De har en del stempel som sikkert kan gi noen indikasjoner. Vil det si at disse heller mer mot spiker klasse, enn å styre med salg?

  4. Hei

     

    Noen som kan gi meg litt info om disse funnet i dødsbo? De er registrerte, foruten den lille tassen.

     

    https://www.dropbox.com/s/2conjvuw97grv3h/IMAG0541.jpg

     

    - Den til høyre er 9mm, Gabilondo, Spansk

    - Nr 2 fra høyre, Mauser, originalt hylster med ekstra magasin

    - Nr 3 fra høyre, Phoenix Arms Patent, med et kronemerke og skjult hane

    - Til venstre, Spansk pistol, originalt hylster med ekstra magasin

     

    Usikker på om disse er samlervåpen, men tar en sjanse på å legge en post inn her :smile:

  5. Hei

     

    Er jo ikke bestandig like enkelt å få klare svar lokalt. Problemstillingen er som følgende. Har vært aktiv feltskytter i mange år, og har fylt opp med våpen i de fleste klasser der. Har masse aktivitet å vise til, NM etc.

     

    Ønsker nå å kjøpe meg en pistol i "Production" klassen, men ingen av de jeg har i dag er spesielt egnet. Godkjenningskurset(IPSC) tok jeg for en uke siden. Må det vises til ny aktivitet i dynamisk skyting, eller holder det med den generelle aktiviteten?

     

    Jeg er klar over at om man har like våpen etc...., men det får jeg løst da de fleste feltvåpnene er modifiserte og ikke passer i Production.

  6. Mitt beste tips er Hunters House, virker som ting går raskere der, kjøpte min Minin-14 der. Er du usikker på fremgangsmåte så er det bare å sende PM. Jeg har kjøpt Mini-14 magasiner i Sverige

  7. Takk igjen for svar:)

    Tok meg en prat med godeste Glenn Baker hos Woodcockhill, som har kjøpte merkenavnet. Han kunne fortelle meg at riflen ble bygd 1909-1910 og overlevert til en hvis Squire Montrose 2/9 1910. Etter det vet jeg ingenting om hvordan den havnet hos min sviger-oldefar. Glenn Baker sa også at de kikkertene ble brukt i 1. og 2. verdenskrig da man ikke trengte å stikke hodet helt opp. Etter tilstanden på koffert og innhold tviler jeg på at den har vært med noen krig. Han anslo verdien til ca $4000-$5000. Men mellom $15 000-$20 000 hvis den skulle erstattes. Jeg tenker i hovedsak i forhold til en egen forsikring. Han anbefalte meg selvsagt ikke å selge, men skulle jeg noen gang vurdere det ville de gjerne kjøpe den tilbake til samlingen sin.

     

    Han kunne også sette meg i kontakt med en kar i England som var spesialist på disse koffertene, men etter min mening er den bare litt slitt. Alle deler på den er inntakt, og alt virker. I min mening er det bedre at den er original men litt slitt, enn pusset opp.

  8. Den er nok bygget på en Mauser kasse. Kofferten er komplett med originale pussesaker, skrujern merket T.Bland, kikkert, reim, pluss et par tomhylser merket 275 Bland.

     

    Nå er jeg ganske ny her, men det virker ikke som jeg får lastet opp bilder fra maskinen min, bare linke. Stemmer dette?

  9. Har arvet en "koffert" med en flott rifle i. Har ingen info om hvor den kommer fra, så tenkte å sjekke om noen her vet noe. Jeg vet at Thomas Bland & Sons flyttet en del rundt og er nå på amerikanske hender(woodcockhill). Adressen i min koffert er 2 King William Street, London. Kalibret er 275 Bland (7x57 Mauser). Det står "The Cerveus" på den (Hjort). S/n.17359

     

    Å hente ut info fra woodcockhill koster en formue. Noen som har noen hint på verdi, årstall etc.?

     

    Svar mottas med takk :D

  10. Hei

     

    Er det noen som har litt info om pistol/revolver jakt i Europa/USA/Afrika? Prøver å søke litt på temaet men det virker ikke som at noen organiserer slik jakt. Da er man vel avhengig av å kjenne lokale steder/lover/firmaer etc. Noen som har erfaring. Er ikke nødvendigvis på jakt etter en organisert tur, da jeg liker å ta meg frem på egen hånd.

     

    Setter pris på tilbakemeldinger :D

  11. ..synes denne tråden etterhvert eksemplifiserer seg, eksakt som nettstedet går under på folkemunne, nemlig...

     

    http://www.jammeret.no" target="_blank" target="_blank

     

    Blir litt overrasket av innleggene dine Bukke. Jeg skjønner du gjør det for å provosere, men er det noen som jamrer her så er det deg. Ser du på mitt tidligere innlegg så synes jeg saken er enkel. Driver du en servicebedrift må du oppretteholde en hvis standard som du må følge, så enkelt er det!

     

    Jeg har forøvrig handlet til Winge selv uten problemer, men det er jo tydelig at de har et problem.

×
×
  • Create New...