Jump to content

200sx nos

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 200sx nos

  1. 1 minutt siden, BigT skrev:

    Jeg bare tenker litt høyt her... I et slikt oppgjør, så handler det vel om at felles verdier skal deles likt? Disse våpnene er jo åpenbart dine, derav også våpenkort? Dog har jeg ikke førstehåndserfaring med dette. Uansett, kortene viser bare at det er lovlige våpen, ingen verdens ting om verdig. 

     

    Ja det stemmer, men alt kjøpt etter inngått ekteskap annses som "felles", derav kom dette kravet. 

    • Like 1
  2. 2 minutter siden, Anonymrifle skrev:

    Jeg er ingen advokat eller har noen klare svar til deg, men jeg ville ha nektet. Å finne verdien på et våpen ut i fra våpenkort er alt fra veldig vanskelig til klin umulig. Har du feks en Blaser så står det jo ingenting om hva slags stokk du har, verdien varierer jo veldig fra grad 5 til grad 11.

     

    Der er eg heilt enig, var derfor eg la inn innlegget og ;-) 

  3. 3 minutter siden, Robinson skrev:

    Advokater er som andre prostituerte , de gjør/ skriver det kunden deres betaler dem for . En advokat kan kreve at du danser riverdance for han, hvis han har lyst til det. Det er ikke forbudt å kreve. Du har heldigvis lov å avvise krav du mener er urimelige . Hvis namsmannen kommer med ett krav får du heller vurdere hva du skal gjøre. Hva med å spørre dine egen advokat ?

    Ja var det eg tenkte og :-) Dei skal heller få oppgitt verdien av meg, finn.no er ikkje fasit svar på alt heller. Skal ta ein prat med advokaten min i morgen ja ;-)  

  4. Har til no i år tatt 7 stk. Grevlingen er mest aktiv om natta/etter mørkets frambrudd. Eg har tatt alle på jordet mitt med rifle i kaliber 223 remington. Er igrunn berre å sitte å vente til dei dukker opp for å grave etter meitemark. Kjem ofte fleire stk ilag, så sjå godt etter om det er mulighet å ta fleire iløpet av kort tid. Legger ved eit par bilde av dei siste offers, alle kun skutt ein gang 😉 lykke til 😊

    Snapchat-1889428356.jpg

    Snapchat-1487091766.jpg

    DSC_0655.JPG

    • Like 1
  5. Har pr. Dags dato knalla av rundt 1200-1500 skudd med min remington r1 enhanced. Har kun hatt ein klikk, men det var ammoen sin feil(hakk i patrona). Men dette er jo ikkje ein "rå flott og dyr" .45, men han funka til mitt bruk :winke1:

  6. Har ein Remington 1911 R1 enhaced sjølv å er kjemp fornøyd med den. "Enhaced" utgava er jo ein tuna utgave med justerbart sikte å avtrekk. Har fyrt av rundt 500-600 skudd uten ein feil. Å får i grunn fin samling med den :D

  7. Eg fekk min Remington 1911 R1 enhanced for litt over ei veke sidan. Må sei meg MEGET fornøyd med den. Avtrekket er heilt nydelig etter min meining, å dette er jo justerbart og :winke1: Ilag med fiberoptisk framsikte å justerbart baksikte, så funker det meget meget bra. Så eg kan annbefale den på det sterkeste :D PS: Ingen slark i min R1 heller :winke1:

×
×
  • Create New...