Jump to content

hunter97

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hunter97

  1. Nå har det seg sånn at jeg fikk påtale unnlatelse i 2011. fant ut at det står på uttømmende rulleblad! blir dette sjekket ved riflesøknad? har meget god dokumentasjon på alt av konkuransser jeg har gjort og jakt! alle medlemskort i jeger og fiske foreninger også. jegerregister og.

  2. landet på 7 grains et grain lavere enn 30-06en med nato kule. skal funke greit til gås får jeg håpe. helmantel og hodeskudd så detter det meste :). bare sånn wild guess at jeg gikk på 7 grains. gidder ikke lavere med tanke på kule setter seg fast i løpet opplegg.. er en flokk med gås på 20 stykker som er tamme nesten...

  3. skal begi meg utpå subsonic 308. har fått det til med 30-06 og n340 men har noe n340 igjen og vil bruke dette opp i 308. ladedata noen? skal brukes på gås. 100 meter burde gå fint med detta? 146 grain nato kule har jeg også så har jeg 200 grain jaktkule. 0m noen har erfaring :)

  4. Tror det kan være en husquarna mod 1640 . Om det er det passer en mauser m/98 bolt . Boltmoffa på m98 er derimot drygere om jeg husker riktig . :roll:

     

    når du nevner det så får jeg mauser sluttstykket inni. det passer helt fint men hevarmen sitter for langt fremme og blokkerer for at jeg kan få skyvd den ned. jeg tror du jaggu meg har rett men sluttstykket passer ikke fra mausern. så nå mangler jeg bare sluttstykke til børsa.

  5. da har man prøvd med subsonic i 30.06.

    ladningen jeg landa på var 8 grains med n340, kan også bruke 9 grains. jeg startet på 12 grains og jobbet meg nedover. ladningen lyder slik 8 grains med n340 med 145 grains fmj partizan kule i en HÆR mauser. funket bra. 284m/s på 8 grains og 312m/s på 9 grains. bruk av ladningen skjer på egen risko. morro ladning dette, null rekyl og null lyd nesten ;).

  6. Jeg tenkte på remington tidligere, men jeg tror jeg går for en av de jeg har sett meg ut. Remington er, og forblir slagvåpen i mine øyne

     

    remington, slagvåpen? pfft :winke1: .

    dette er et slagvåpen, 4500 kr hos beveren sport. storfornøyd med min.
  7. Det klages ofte over at jegerstanden forgubbes. Samtidig kan vi slå fast at en del unge stryker på jegerprøven en.

     

    å nei da. jegerprøven er ikke vanskelig. tok den på første forsøk som 14 åring i fjor. 44 av 50 i score fikk jeg. så hvis du leser boka 2 ganger og skumleser den 2 til så kan du se att det sitter inne oppi topplokket. :lol: . under 15 minutter og tok jeg den. trodde det var 15 minutter igjen, så jeg leverte inn arket med svar. ;)

×
×
  • Create New...