Jump to content

S69

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by S69

  1. Hva pokker kan norske forhandlere om kundebehandling. Er ikke kunder på håndvåpen noe verdt. Har idag en opplevelse som er helt på trynet. :?

     

    Var innom Landrø butikken i Lillestrøm en tur fordi jeg vurderer å gå til innkjøp av en Hämmeli X-esse Sport i .22 lr. Dette fordi jeg ser for meg dette våpenet som et ypperlig startvåpen. For det første hadde de jo ikke et eksemplar å vise frem engang. Landrø er importør av Hämmerli til Norge! :cry:

     

    Prisen fikk jeg oppgitt: 8290,-

     

    Tar jeg opp telefonen og ringer en hyggelig danske i København. Da skal han ha 4400,- danske u/mva for samme våpenet. Han er importør på Hämmerli i Danmark og har samme utgangspunkt som Magne Landrø har fra Produsent. Med kronekursen og norsk mva kommer pistolen til meg på ca. 5850,- Norske kroner. Helt enkelt og greit.

     

    Jeg sparer da hele 2440,- kroner. De kan jeg kjøpe ammo for hos nærmeste forhandler. Treningsammo i 22. lr ligger på ca 50 øre. Hvilket betyr at jeg kan stille på banen og skyte over 80 60-skudd serier :D:shock:

     

    8) Etter dagens Lillestrømtur er jeg ihvertfall sikker på en ting. Ikke ei jævla krone fra meg skal i kassaapparatet til M. Landrø...

     

    Jeg hadde faktisk kunne tenkt meg og legge noen kroner i kundepleie! Men en kjapp flybillett med Norwegian til København koster 349,- en vei dersom jeg må bruke garantien så...

×
×
  • Create New...