Jump to content

odvar686

Members
  • Posts

    295
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by odvar686

  1. Nei det er tydelig att det er veldig mange her inne som har god peiling når de skriver.... har pratet med flere som skyter ett betydelig antall elg med 15 grams vulkan i 9,3x62 som ikke vil bruke noe annet. Men takk for dine synspunkter likevel 😊

  2. Når jeg tenker meg om så har jeg jo lest det som du refererer til før, bare så synd jeg ikke tenkte på det før jeg kjøpte meg en hausken. Synes det er litt rart at det går greit å skru 5-6 omdreininger før det så går veldig trått.... :shock:

  3. Hei!

     

    På mitt r8 løp i 308 har jeg gjengedim 14x1.5, har nå kjøpt meg en hausken med samme gjengedim.

     

    Når jeg har skrudd demperen på ca.6 omdreininger så blir det såpass trangt at jeg ikke tørr og dra til mer med fare for og ødelegge gjenger( med håndmakt).

     

    Når jeg skrur på min gamle demper,(hardy) så skrur jeg 7 omdreininger før det er stopp. Spørsmålet er om det er farlig og skyte med demperen?den sitter godt fast og uten slark.

  4. I vinter en gang var jeg på gjøvik med mine to tikka t3, hadde bestemt meg for å handle blaser og tenkte å høre hvilken pris jeg kunne få dersom jeg byttet inn mine to rifler.

     

    Det jeg fikk inntrykk av da jeg var der var att det jeg hadde med meg ikke vart værd fem flate øre, og ikke fikk jeg noen pris heller.

     

    Det er heller tvilsomt at jeg setter mine føtter i den butikken noe mer.

     

    Skuffa!

  5. Heisann!

    Noen som veit hvor jeg kan kjøpe reimfeste til r8? Tenker og borre opp huln i stokken for å få på feste til tofot. Vil helst ha tofotn så langt bak på stokken at den ikke kommer i konflikt med demperen. Derfor vil jeg ikke bruke versapodpinne og versapodtofot'n.

×
×
  • Create New...