Jump to content

Kornmo

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kornmo

  1. En av grunnene til at man kjøper seg foldestokk er vell for at den ser tøff ut? Ser egentlig ikke behovet for å folde kolben, spesielt ettersom at de fleste ryper ikke bedriver SIBO.

  2. Kommer også til å bli brukt på predatorer opp til rev, men ikke rev selvfølgelig.

     

    Jeg trodde .22LR kun skulle brukes på vilt opp til en hares størrelse men ikke hare jeg. Mulig jeg tar feil men.

  3. Remington 870 er en pumphagle som blant annet XXL selger, er jo alltids en vinner; driftsikkre, rimelige og ganske gode hagler. De er kanskje ikke de letteste du finner på markedet, men det er definitivt mye hagle for pengene. Hvis O/U er ett krav så ville jeg absolutt ha gitt Lanber gyttorp en liten titt. Veldig fin hagle både mtp. finish og driftsikkerhet, selv om prisen er noe over de andre haglene som er nevnt i tråden.

  4. Noen som hvet om lightman.no er oppe og går ? Får ikke svar verken på telefon eller mail... skulla hatt en Fenix TK 15 straks ! Andre i norge som leverer denne ?

     

    Har også pøvd å få tak i de.

    Kjøpte varer i desember, betalte med Visa, men mangler enda deler av bestillingen.

    De svarer ikke på mail eller noen ting. :evil:

    Har handlet en del der før med glimrende service men vil ikke anbefale de til noen lenger.

     

    Kjøpte en Fenix TA 20 der den 7. Desember i god tro om at lykten skulle komme før jul, den har enda ikke blitt sendt... Fikk en mail fra dem den 4. Januar. Og en til siden den gang. Men etter to måneder med venting begynner jeg å bli grådig lei. Så de kan forvente seg en telefon i den nærmeste framtid.

     

    Er det noen andre her som har noe erfaring med lightman.no?

×
×
  • Create New...