Jump to content

treføtingen

Members
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by treføtingen

  1. Noen som har noe fornuftig løsning på tofotfeste på sporterstokken? Sitter jo skinne under forskjeftet for matchreim...

    Finnes det feste for å skli innpå skinna?

  2. Heisann,har en 452 i kaliber .22wmr. Nå har det begynt å klikke mere enn det smeller,har en mistanke om at fjæra i bolten eller tennåla er litt slapp. Flere som har vært borti det? Bruker for det meste CCI Maxi-Mag og Vmax. Hvor bestiller jeg evt nye deler?

  3. Skal for første gang jakte i området "Elstadfjellet" i Grong,gleder meg som en unge! Har aldri vært i området,er det noen som har erfaringer å dele? Håper å få noen fine loser for bikkja der.

  4. Drister meg til å skrive i tråden, med en forespørsel om det er noen som har en helstokk i 9,3x62 som de synes jeg kan få kjøpe.. :wink: Er ute etter et våpen som ikke trenger å være i "smykkekondisjon", da noe av vitsen er å ha noe å pusle med. Veien er målet,som noen sa en gang.Optikk er overflødig,vil ordne meg skikkelige åpne sikter.

    Mvh, Ola

  5. Hadde nesten glemt at jeg startet denne tråden,det ble så jeg kjøpte Astro 320 med DC50. Den har fungert upåklagelig i hele høst. Bra batterikapasitet,og en rekkevidde jeg ikke hadde drømt om,også i kupert terreng. Har brukt den på jämten min,og han er ikke redd for å ta seg en lengre promenad med rastløs elg. Storfornøyd!

  6. Min personlige definisjon på en tagg, er at den må være lengre i lengden målt fra rota, enn den er bred i rota.

    En rett linje mellom laveste punkt på hver side av den aktuelle taggen angir stedet å måle bredden.

    Håper det var forståelig :wink:

×
×
  • Create New...