Jump to content

Mads

Members
  • Posts

    1,034
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mads

  1. Reven vært på åta hver natt siden jeg fikk opp lys på tirsdag, ut i kveld å sitte i natt :P

    Blir spennende, så ut som at det kan ha vært 2 forskjellige når jeg ser på størrelsene på fælene..

     

    Tvi tvi

  2. Fikk flytta åtebua på Lørdag, å lagt ut åte på nytt sted. Har flytta den til en gård 1,5km fra der jeg hadde bua før. Vet fra før at det er mye rev i område der, å med hi i hver ende på jordet må det vel bli noe etterhvert. Satt ute fra 22-02 på lørdag i måneskinnet, men så ikkenoe, hadde ikke helt trua heller siden jeg akkurat hadde lagt ut åte. Satt ute litt igjen søndagskvelden men så ikke noe da heller, men har vært der 2 ganger siden søndagsnatta, så har trua til helga.

     

    Fikk opp 500w lyskaster i dag, har åte på ca 75-80m så det ble helt perfekt, håper den kommer innom igjen så jeg får tatt den fredagsnatta :mrgreen: Blitt dårlig med revejakt i år, men håper å få tatt et par til før sesongen er over.

     

    GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=41a0f86d-8057-11e2-ab7e-001e0bcca5da&Aux=2114|0|8CFE27B29A40880||0|1|0|0|7|3,11,53,65&cid=6a3c8a6739cfe059&maxwidth=220&maxheight=160&size=Att&blob=MHxiaWxkZS5KUEd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d

  3. Hei

    Jeg bruker denne lykta som jeg monterer på veggen av bua mi hver gang jeg jakter når det er behov for lys. Den er plassert slik at jeg må ut av bua for å justere den.

    Synes det er best å sitte uten lys, gir større opplevelse men, noen ganger er det behov.

     

    Ca 80 timer med lys på 4 aa batterier er uslåelig og den store lyskjeglen lyser godt opp åtet på 100 m.

    Anbefales )

     

    http://www.clasohlson.com/no/LED-LENSER" target="_blank" target="_blank ... r364572000" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank

     

    Linken funker ikke, kunne du fiksa link som funker? :P Driver å sliter litt med å ikke ha strøm der jeg har glugga selv, så fint å høre hva andre bruker der de heller ikke har strøm :mrgreen:

  4. Prata med en før i dag å da hadde de visstnok gaupe muligens ringa inn på Tangen.

     

    her har vi ikke fæler enda, gitt.

     

    overraska over at det ikke har smelli enda i regionen her. (region 1)

  5. Mye fine glugger her! Driver å undersøker med å få tak i ei på henger, som kanskje er mulig å restaurere opp igjen, ellers er det jo fint med en henger å ramme også bygge bua selv. Skal flytte bua jeg har oppi her også, veldig lite aktivitet blitt, + at dem har gravd med gravemaskin i røysa der det er hi, så der er det ikke noe hi mer gitt.. Fanken også, der som det var så bra aktivitet i fjord..

     

    Om noen vet om ei bu på en henger, så send gjerne på en PM! :)

  6. Mye fine glugger her! Driver å undersøker med å få tak i ei på henger, som kanskje er mulig å restaurere opp igjen, ellers er det jo fint med en henger å ramme også bygge bua selv. Skal flytte bua jeg har oppi her også, veldig lite aktivitet blitt, + at dem har gravd med gravemaskin i røysa der det er hi, så der er det ikke noe hi mer gitt.. Fanken også, der som det var så bra aktivitet i fjord..

     

    Om noen vet om ei bu på en henger, så send gjerne på en PM! :)

  7. Hvordan går harejakta for folket?

    Var på EP i helga og fikk NJCH på Minni, med 196 og 195p og sammenlagt med totalt premiepoeng 406p, ble nr 2 av alle hundene. Siden hun har EP i Finland fra før, ble hun da samtidig FINJCH så nå er det DM neste, driver å prøve å få meldt på, men vet ikke hvordan det blir enda.

     

    Er skutt 3 harer for henne hittil, men mange mange flere loser. Så haren 6 ganger den ene dagen i helga, og 9 ganger andre dagen.

     

    Slet med nesemidd ei stund av første jakta :/

     

    Så lista på Sørlandets Harehundklubb sin DM nå i November var klar, dæken så mange gode bikkjer, blir moro å se resultater!!

     

    http://shhk.net/attachments/article/226 ... tliste.pdf

     

    Skitt jakt folkens!!

  8. Datt en rev lørdag for hagla.

     

    267312_10151443699704922_60995296_n.jpg

     

    3 turen min ute siden jakta begynte 15. august. Har mista helt lysten på revejakt denne årstida etter de har begynt å utsette jakta fra 15.07 til 15.08! Helt toskete greier...

     

    Er på utkikk etter ei hvilebrakke på henger som jeg kan lage ei glugge av, om noen skulle vite om noe i Hedmark/Oppland området send gjerne en PM. Skulle hatt en til åtejakta i vinter

  9. Skal ut en tur i kveld å prøve reven for første gang i år :D Har ikke blitt til at det har vært så fristende, siden vi mista valpejakta i år og, med at de utsatte jakta til 15. aug..... Men var noen nyslåtte jorder nå så da får en prøve igjen :D

  10. Samme her og, jeg venter hvertfall til det blir perfekte forhold, det gjorde vi i fjord, hadde det vært mere habile skyttere så hadde vi skutt mange rever. Jeg satt med hagle og fikk ingen skuddsjangser, fullmåne, -7-8 grader og skare er jaggu fine forhold. Tipper vi har det ved neste fullmåne, så da er det bare og kjøra på :D

  11. Jaggu bra Egil :mrgreen: Lager du en til på bestilling eller? :mrgreen: Neida, men ser jaggu fin ut den bua di. Grattis med både fin bu og rev.

     

     

    Jeg sendte inn ovnen min til Marineshop for et par uker siden, siden den slutta og virke etter maks 25 min, og i dag kom det ny i posten.. Fikk ny på reklamasjon, så det var bra.. En sånn ovn er jo fin og ha om det blir glugge andre steder til vintern, som det kanskje ikke er strøm ;)

     

    Siden jeg har fått ut bua mi så har jeg fått laga meg....... snøtak :mrgreen: Neida, fikk laga en "lem" over glugga sånn at det ikke blir så mye skygger og sånt :D

     

    20120130_130659.jpg

  12. bor like ved hamar så gjøvik er nærmeste:(

     

    G-sport Skar i Moelv bestiller opp til deg om du spør :D

     

    Edit: Dem bestiller opp fra Schou, så er bare og ringe og bestille, pleier ikke å gå lange tia før dem har det inne :D

  13. Nr 2: Gi han et rapp over ræva om han ikke hører om du er ganske mørk og konsekvent i stemma (les: ikke dælje til men et forsiktig "rapp") med båndet og si gå pent så skal du se det hjelper. Du må være ganske konsekvent, skal noe til om du sier pent og pyntelig "gå pent" :D Det at han drar og er umulig i bånd er jo ikke det verste problemet og bli kvitt..

     

    En valp generelt spiser jo til dem stuper om du gir dem lov :mrgreen: Det er klart alt som kan spises, for den saks skyld det som IKKE kan spises og er veeeldig interessant :mrgreen:

     

    Edit: Forresten, nr 1 kan jo være for at han er som han over her sa veldig selskapssjuk. Vær så mye sammen med bikkja som du kan. Aron var litt håpløs i bikkjegården det første året han og :D

  14. Jeg skal ut en tur nå, lokke 2 poster på så og si samma området. Så får en se. Tror jeg starter forsiktig med musepip, så går jeg over til red river fox, og så evt. prøve dan thompson pc1, hvis jeg tør pga husa i nærheten :mrgreen:

  15. Jeg skal ut en tur nå, lokke 2 poster på så og si samma området. Så får en se. Tror jeg starter forsiktig med musepip, så går jeg over til red river fox, og så evt. prøve dan thompson pc1, hvis jeg tør pga husa rundt :mrgreen:

  16. Det der så kaldt ut Pulver :D

     

    Setter meg ut i 8 tia jeg også, gassovnen er på reparasjon for den funka ikke så da er det kaldt i bua.. er -13 ute nå så ligger vel på en mellom 7-10 minusgrader inne i bua, MEN har hatt bra med trafikk og da får en bare prøve :D

×
×
  • Create New...