Jump to content

KristofferL

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KristofferL

  1. Jag gillar min Ruger 1 i 45-70.

     

    Den är förhållandevis lätt och klarar kraftiga laddningar. Jag har haft en 416 Rigby tidigare men gillade inte balansen i bössan. Tropicalmodellen kändes för framtung med den extremt tjocka pipan.

     

    //Kristoffer

  2. Som ny her på kammeret vil jeg bare si HEI til kombivåpenfolket :D. Har endel erfaring med Baikal,aldri blitt skuffet over et eneste våpen derfra. ang kombi så fikk jeg heldigvis tak ei modell eldre med halvlodda piper. endel lettere enn senere modeller med frittliggende piper,og åpne sikter som sitter såpass langt fra hverandre så det blir litt lengde på siktelinja. meget bra samskyting mellom kule/hagle,og samler på 80-100m hold,jeg kaller det bra da det sitter innenfor 35mm. :shock: Er ikke av den stressa typen som må sende 5 skudd på rappen,venter alltid mellom hver smell pga lodda piper. Har hatt tre av de nyere,ikke noe å si på presisjonen,men blir litt klompete. stort skur midt på pipa,og kort siktelinje som før nevnt. noen her som har den eldre,merket nx94 under kassa....? 6,5-55/12. Er endel som må gjøres for å tilpasse piper,bl a den lille fjærbelasta knappen i bunn av kassa innvendig kan sitta enten midt i eller litt mot ene siden,blir jo også motsatt avtrkkerfunksjon.

     

    Vad skiljer i vikt på den gamla modellen jämfört med den nya? Är det något annat än piporna och siktet som skiljer dessa åt?

     

    //Kristofer

×
×
  • Create New...