Jump to content

gåsa123

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gåsa123

  1. Hei. Jeg er på utkikk etter noen flasker gold medallion. Alle plasser jeg kjenner til er utsolgt for dette. Noen som vet om plasser som fremdeles har noe på lager? 

    Mvh Joakim 

  2. Du skal ha en cal. 30-demper eller større. Har du allerede gjenget løpet ditt så må du så klart kjøpe demper med samme gjenger. Skal du gjenge løpet så bør du bestemme deg for lengde på løpet, måle diameter ved munning og velge gjenger etter det. Jeg har selv valgt 14x1,5 på alle riflene mine med "standard" tykkelse.

     

    Tusen Takk :D:D

  3. Dere som har skiftet avtrekk på R-93 til Bix'n Andy, er det verdt pengene? Hvordan er følelsen i forhold til det orginale R-93???

     

    Hører rykter om at dette Bix'n Andy avtrekket er bedre enn R-8 avtrekket, og DET er jo råbra.... (klødde på en her om dagen sjø).

     

    Hvilket Bix'n Andy avtrekk er da det beste? 150 - 1200 eller 50 - 500 ????

     

    Har også lurt på å skifte avtrekk på min R93 :winke1: Men hva er det som er bra med Bix'n Andy avtrekket?

    Noen som vet hvor dette selges?

  4. Hvordan gikk det med dere andre ? Ble en spissbukk på meg, kom etter 2 minutt med lokking. Pleier egentlig ikke å skyte spissbukker, men siden dette var den første bukken min på lokk så klarte jeg ikke å dy meg :D

  5. Hei ! Har da to spørsmål :)

    1.Da skal jeg ha meg en tur på dåhjort jakt i september, og skal ha med meg to rifler en( har våpenpass på den ene) må jeg da bestille våpenpass til den andre rifla og?

     

    2. Vi har bestemt oss for å ta ferja til Hirtshals og så kjøre til Sverige, må man da snede inn søknad om å ta med våpenene inn til begge landene ?

     

     

    Ble litt rot, men håper dere forstår hva jeg mener :D

    Takk :D

×
×
  • Create New...