Jump to content

jaself78@hotmail.com

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jaself78@hotmail.com

  1. Jeg har ikke egen rifle, å låner derfor når jeg trenger det. Jeg har med meg jegerkortet, våpenkortet og utlånserklæring fra utlåner som gjelder i 1 mnd. I januar skal jeg til sverige å jakte, å trenger rifla med meg. Noen som vet åssen reglene er med tollen ang dette? Har vært på tull.se og Winge våpen, uten å finne svar.

  2. Ok,skal se om jeg finner ut det. Har sett i bruksanvisningen om hvordan jeg resetter den,men har ikke funnet noe....

     

    Hold inne knappene "map" og "ent" når du starter opp astro'n så resetter du den.

  3. jeg oppdaterte min dc30 i går med nyeste software som lå ute hos belanor ( beta 343 tror jeg det var). Det sto man kunne bruke den på både dc 20-30 og 40. På skauen i dag klarte ikke astroen å få kontakt med halsbåndet i det hele tatt..Er det mulig å legge inn den gamle softwaren som jeg hadde før oppdatering?

     

     

    Nå funker alt som det skal :D Restarta astro'n (holdt inne map og ent knappen ved oppstart) og den fant dc30'n med en gang jeg starta ny jakt :D . Takker for tips :D

  4. jeg oppdaterte min dc30 i går med nyeste software som lå ute hos belanor ( beta 343 tror jeg det var). Det sto man kunne bruke den på både dc 20-30 og 40. På skauen i dag klarte ikke astroen å få kontakt med halsbåndet i det hele tatt..Er det mulig å legge inn den gamle softwaren som jeg hadde før oppdatering?

×
×
  • Create New...