Jump to content

ulfur

Members
  • Posts

    518
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ulfur

  1. slemmo skrev (På 5.5.2022 den 15.20):

    Det er tull og dette fikk du forklart i detalj forrige gang diskusjonen var oppe her på forumet, vi behandlet alle som medlemmer på årsmøtet i 2017 selv om ingen hadde betalt siden 2015, og som sagt var det en håndfull medlemmer som deltok på det årsmøtet og dagens driftsmodell ble vedtatt uten protester.

    Den eneste grunnen til at du fortsatt har et forum å logge inn på er fordi jeg og et knippe ildsjeler gadd å drive det videre.

    Det er vi alle takknemlige for. Takk til ildsjelene. 

    • Like 5
  2. Og så har den god plass i avtrekkerbøylen, som er flott for oss som ikke har korte pølsefingre. Jeg synes for eksempel Morini er en flott pistol, men kan ikke skyte med den da jeg ville hatt avtrekkeren cirka der hvor magasinet begynner. Den problematikken slipper man med den meget romslige bøylen til Feinwerkbau.

     

    Ooh, uff, den klemmer nerven på toppen av hånda mi... Hva er det for noe kvinnfolksutring? HTFU! :winke1::mrgreen:

    Stemmer det - FWB93 dukker trofast opp der de stramme damene deltar i ISSF, 25m. Hvis Céline Goberville bytter ut pardinin med en Fwb, så skal jeg vurdere å anskaffe meg en ny pistol. For en spennende historie rundt konstruksjonen av pistolen, det har den.

    http://toz35.blogspot.no/2010/05/aw93-history.html

  3. För att få någon slags effekt i bekämpande av vapenvåld måste fokus ligga på de illegala vapnen, hur man ska kunna undvika att dessa smugglas in i EU – och mellan EU-länder. Vi ser gärna att kommissionen föreslår kraftiga och omfattande åtgärder som ger alla EU-länder möjlighet att fånga upp de illegala vapnen längs gränserna, samt ger polisen möjlighet att spåra upp och beslagta dessa vapen.

    http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/kommissionens-vapenforslag-missar-malet_8649302.svd

  4. I många länder har vi starka traditioner av laglig vapenanvändning – jakt och sportskytte, till exempel – och samtidigt som vi värnar om dessa traditioner måste vi komma åt alla de tusentals olagliga vapen som i dag är i omlopp i Europa. Sammantaget finns minst en halv miljon stulna eller förlorade skjutvapen på vår kontinent som vi inte vet vart de har tagit vägen

    http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/se-over-vapenlagarna-i-eu_8638122.svd

  5. Hei

    49 poeng?! Veldig bra :thumbup:

    Håper du koser deg og har det moro med så bra resultater.

    Lykke til med valg av utstyr. En god konkurransepistol i .22LR er det mange pistolskyttere som benytter og setter pris på.

    mvh Jon

  6. Har ladet denne til Pardini GT9 med 15,2 cm pipe. Gjenbruk av følgende ladedata er på eget ansvar. 3,9 grain vv-N320, Geco éngangsskutte (samme pistol) hylser, COL 28,7 mm, LEE sin fabrikkrympe die (LEE Factory Crimp Die), Federal Small Pistol.

    Skal prøve å få kronografért neste gang.

    normal_115-grain-hn-sport.jpg

×
×
  • Create New...