Jump to content

andreas101

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andreas101

  1. Hei! Eg har en Hawk Femunden 12/76 og har brukt den i to sesonger. Har skutt mye på leirduer med godt resultat, men på rypefjellet varierer det. Har brukt flere typer ammunisjon(vismuth),men har enda ikkje funnet en eg er helt tilfreds med. Begynte nå i starten av denne sesongen å tenke på dette. burde ha testet ulike typer på pappskive, men skal på jakt nå til helga og har ikkje tid til å få testet hagla. Så det eg lurer på om det er noen som har denne hagla? og hvilke patroner dere bruker til rype med denne hagla?.

     

    Svar mottas med takk!

     

    Mvh Andreas

  2. Hei! Eg har en Hawk Femunden 12/76 og har brukt den i to sesonger. Har skutt mye på leirduer med godt resultat, men på rypefjellet varierer det. Har brukt flere typer ammunisjon(vismuth),men har enda ikkje funnet en eg er helt tilfreds med. Begynte nå i starten av denne sesongen å tenke på dette. burde ha testet ulike typer på pappskive, men skal på jakt nå til helga og har ikkje tid til å få testet hagla. Så det eg lurer på om det er noen som har denne hagla? og hvilke patroner dere bruker til rype med denne hagla?.

     

    Svar mottas med takk!

     

    Mvh Andreas

  3. Har hatt ei knallfin helg i fjellet! Så en god del fugl, både single,små kull, store kull og flokker. Så det er bra :)

    Blei 2 fjellryper på meg og 2 på en kompis..Nydelig tur der naturen viste seg på sitt aller beste :D

  4. Hadde det på akkurat samme måte i starten av "karrieren" eg og. På leirduebanen ble det treff etter treff, men merket at eg ble lett stresset og ikke klarte å halde roen når rypene lettet bare få meter fra meg.

    Men du kan berre ta det med ro..Er bare å gå masse i fjellet, så kommer nok roen av seg selv skal du se :)

    Lettere sagt enn gjort, men er bare å behalde roen, og ikkje stresse når rypene letter :)

  5. 1 fjellrype på meg i helga. Såg vel ca. 30-40 fugl hver dag, men på grunn av nysnø i fjellet, tok dei lett til vingene. Såg og nokre harer som viste seg litt for langt unna.

    Har tre studiedager fra onsdag av, så dei blir nok brukt til litt andre ting enn studering i bøker ;) ;)

  6. Synes absolutt det er lov å stille spørsmålet som trådstarter gjør. Tolker ikke dette som sutrete, men som informasjon om vanlig ekspederingstid/leveringstid fra Magasinet.

     

    Er også i den situasjon at jeg har en bekreftet ordre som jeg venter at skal bli ekspedert av Magasinet og dermed å et posringsnummer på mail av posten. Dett er snart syv dager siden og ordren er tydeligvis ikke ekspedert ennå (selv om det er lagervare). Det vil si at det raskt kan gå en liten uke til pakken ankommer, og hvis det nærmer seg to uker fra ordre til levering synes jeg dette er for lang tid - også selv om det er jakttid.

     

    Nei, var ikke meningen å virke sutrete! Ja, det er nettop det sporingsnummeret eg og venter på å få på mail. Får bare håpe pakken blir sendt snart da.

×
×
  • Create New...