Jump to content

jonz1

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jonz1

  1. da har 2 rev for sesongen tapt mot v-maxen! kom hjem fra nattarbeid å så mikkel rote rundt på åte, slo på lyskasteren men mikkel stakk.etter 5 min kom han tilbake, dennegangen slo jeg ikke på lyse. ettersom jeg merka han var redd for d.. fant ræven i sikte å fyrte av..... ett bomskudd. mikkel skvatt opp i lufta å pila 200 m oppover jorde. men der stoppa han å kom tilbake til åte. D skulle han ikke gjort!! ble veldig overaska over att han kom tilbake, så jo på åte att jeg hadde vert borti pelsen på han.

  2. har alltid hørt at gris skal være bra reveåte,men pass på at grisen ikke har vært pencelin behandlet,noe mange selvdøde griser er :!: da vil ikke reven røre grisen :wink:

     

     

    d kan være tilfelle d! men rart han ikke vil ha de da. vet du hvorfor?

  3. Jeg og en kompis har hatt griser (oppkuttede og deler av griser) på åta de siste 4 årene da vi hørte dette skulle være det beste. Tror vi har skutt en rev på dette og i år bestemte vi oss for å ikke ha det. Er kun rådyr og 2 elghoder på åta og vi har aldri hatt så mye rev som nå. Tror det bare er visse plasser at gris funker. Rapportene fra folk i distriktet som også bruker gris er det historiene de samme: ubesøkte åter! Kun ørn og kråker/ravn som er der...

     

    Så ville vurdert noe annet enn gris!!

     

     

    samme resultat her funker dårlig med gris! prøve både hel og oppkappa smågris å voksen!! har mere trua på kyllig lukter jo neo helt forjævli.

  4. jeg villa ikke ha gått ned på åte når det netopp hav vert trafikk

     

    i tilegg kan jeg informere om att reven her ikke reagerte på att jeg slo på lyset.

     

    har å kjørt opp spor med snøskuter til åte å d gjorde nokk utslaget her! hadde fulgt spora til åte

  5. Folk bruker nesten bare hubro, men jeg tror at andre rovfugler/rovdyr har like god effekt.

    Om ikke bedre :twisted: bruker en utstoppet hønsehauk, kun på godværsdager, har også en falk av noe slag( ikkje Jaktfalk eller Vandrefalk!) og en stor kongeørn som falken vil den aldri komme ut..

     

    funker det me utstoppet hønsehauk? skjære kråke osv?? har en del skjære her, men de kommer aldrig innafor skuddvinkel :(

  6. Bare begynne å bygge ja folkens!

    Fanger bra den vi lagde ja. Men her er det veldig mye kråke å da.

    Målene på fella er 3.7m lang. 2.75m bred. å 2.75 h. Stigen er 28*20.

    Kan legge ved en tegning her.

     

    Å hvis du er kjentmann utpå her. Så er fella ikke så langt fra plassen kråka :)

     

     

    gammel uthaugsing:)

×
×
  • Create New...