Jump to content

Olseng

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Olseng

  1. Jeg fikk min GSG 1911 i dag :D Har ikke skutt med den enda, men har demontert den og smurt den opp. Kvaliteten virker overbevisende, og den virker robust bygget. Kjøpte adapter og A-tec lyddemper også.

    Det som er synd er at jeg må jobbe mye denne uka, så jomfru-skuddet kommer nok ikke før helga :|

  2. Hei!

    Nei jeg har desverre ikke fått GSG`en enda :?

    Jeg rinte for 4 dager siden og da sa dem at de ventet den inn i løpet av en ukes tid. (Tomt på lager)

    Men pistolen er forhåndsbetalt og søknaden ligger innvilget hos forhandler, så når den kommer er det bare å hente den. Så jeg kommer raskt med tilbakemeldinger :D

  3. Grattis! :) Håper du blir like fornøyd som jeg er med min.

    Det høres jo bra ut :D

    Jeg var på skytterbanen i dag ,og jeg koste meg med min ny Para. Gikk med ammo for en 500kr, men men

    Jeg synes den var flott å skyte med 8)

  4. I dag kom Para Ordenance super Hawg! Jeg sitter med den ved stuebordet ,og gleder meg som en unge på julaften til å bruke den :D Blir nok en tur på skytebanen på lørdag :wink: GSG 1911-22lr har ikke kommet enda, men den skulle komme i løpet av en ukes tid.

  5. Leste om den i en tråd her på forumet, og ble nyskjerrig. 1911 synes jeg er fin størrelse på, samt at den er grei å demontere for vedlikehold. Prisen var også fin, og for snaue 1200.- for man abdapter og lyddemper 8)

  6. Hei!

     

    Jeg er som sikkert mange andre "bitt av basillen" når det gjelder pistolskyting. Felt skyting er det jeg liker best (Militærfelt/Finfelt).Har nå hvert medlem i pistolklubb i 7 mnd.

    Kjøp av pistol er nærgående og søknader med nødvendige vedlegg er levert på det lokale politikammeret. Pistoler som skal kjøpes inn er:

     

    GSG 1911- 22lr

     

    Para Ordnance Super Hawg 6" HI-cap 45acp

     

    Dette kjøpes av den lokale våpensmeden.(Greit å holde liv i de lokale våpenforhandlene, så slipper man å kjøre 10 mil får å kjøpe anno) Har ingen tro på at dette er det beste i verden, men en start. Oppgraderinger er nærliggende etterhvert som skytterferdighetene øker. GSG ble valgt pga pris, og ikke minst at det er et spennende produkt.

    Para Ordnace er valgt som Hi-cap da denne er litt mere å holde i enn 8 skuds typen.(Har store hender). Og magasinkappasitet på 14 skudd er jo også greit hvis praktisk skyting skulle bli aktuelt.

     

    Denne tråden ble opprettet i den tanke om at jeg tar gjerne imot innspill :D

×
×
  • Create New...