Jump to content

Smokke

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Smokke

  1. Hallo!

     

    Jeg har gått til annskaffelse av en zeiss compact point på min blaser r93 i 9,3x62.

    Problem er at jeg ikke får skutt den inn... nå har jeg lest bruksanvisningen opp,ned og baklengs uten å løse problemet.

    Første gang jeg sjøt med den så gikk den ca 40cm høyt på 100m,da prøvde jeg å skru den ned til senter. Resultatet var treff langt ned og til venstre. Etter gjentatte forsøk skyter jeg nå hull i hull. høyt i skiva på 100m. Problemet nå er at det ikke virker som om det går ann å justere den ned? jeg følger det som står i boka etter punkt og prikke, men fremdelses samme resultat! Er det noen som kan komme med noen tips til hva jeg burde prøve?? skulle ikke tro det var noen heksekunst å skyte inn ett sånn sikte...

  2. Nå har jeg bestillt meg Blaser r93 professional i 6,5x55 :D gleder meg som ett lite barn til å komme meg på banen å få skutt litt :) setter en zeiss victory 3-12x56 på den nå,så blir det ei 9,3x62 pipe og en liten kikkert neste år :D vurderer å sette en demper på 6,5 løpet siden det kommer til å bli brukt på alt fra treningsskyting til Reinsdyrjakt. forslag på hvilke demper som egner seg best? har prøvd ut tmm4 og hausken type STOR før,å var egnetlig veldig fornøyd med begge de.

  3. slenger inn ett spørsmål her jeg... leverte våpensøknad for noen dager siden,fikk da beskjed om att det tok 2mnd! før je fikk svar!!! (elverum politikammer) mens andre steder ordnes sånn på 2uker eller noe. ntips anyone? kunne tenkt meg å skutt opp med ny rifla før 20.august :)

  4. Har en sako 85 stainless synt i 9,3x62 m/ a-tec tmm4 og zeiss classic 1,5-6x42 (skutt ca 300 skudd) Vurderer å selge den å da lurer jeg på hvor mye det er mulig å få igjen for den? syns det er er så vanskelig å sette pris... :?

×
×
  • Create New...