Jump to content

innflytter

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by innflytter

  1. Den har ikke tatt stand tidligere, har vært lite på fjellet, det har vært en forferdelg vanskelig hund tror den har hatt en dårlig periode hos oppdretter.

    Det som er postitivt er hu har en enorm jaktlyst å finner mye fugl i skogen, dresuren er sånn middels.

    Dette er mon tredje hund å dem tidligere har fungert bra på jakt uten å være topp hunder.

  2. Etter 30 år som mekaniker har jeg funnet ut følgende : det er vanskelig å "pusse på", for avstanden er for stor fra avtrekker til fremkant pistolgrep, jeg har følelelsen av å holde inntil ikke rundt grepet. GRS burde se litt på utførelsen til gamle Laukonen stokker, samtidig lage stokken med høyere kolbe da passer den bedre på flere stillinger det er enklere enn å fikle med skruer for å stille kolbekappen. Best å ha vottene på lengst mulig når en skyter jaktfelt når det er 20 minus. :mrgreen:

  3. GRS burde se litt på pistolgrepet som er ganske stort får ikke noen god vinkel på avtrekkerfinger selv med avtrekker helt i bakre stilling (sauer 200 str) vanskelig å tilpasse så du får holdt rundt den skikkelig.

    Dette var min mening da

  4. Skal brukes på jakt ja, kaliberet har jeg god erfaring med så det er bestemt.

    Er det noen som har R8 ellr M03 i 8x68S som kan si hvor godt går det.

    Ang kuleutvalg har tidligere fått ca 900ms + med 8 ern ladd med a bond fra nosler er det vel en ganske flatt skytende patron, det viktigste på lange hold er å kjenne til kulebanen og sine egne begrensinger :mrgreen:

×
×
  • Create New...