Jump to content

Gninni

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gninni

  1. Hylsterene du nevner holder våpenet i avtrekkerbøylen, så våpen med lik avtrekkerbøyle vil passe.

    Begge hylsterene vil passe utmerket til begge våpentypene du nevner, men om de vil ta begge på samme justering er ikke helt sikkert.

    Stikker løpsvektene dine mye "nedover"? Hvis de gjør det spørs det om noen av hylsterene vil fungere. Da må du kanskje over på hylster som ikke har "kropp", men kun den delen som holder rundt avtrekkeren. som f.eks. Limcat, Gugas Ribas eller Hoppner & Schumann's Speedsec. Alle disse er også rimelig våpenspesifike.

     

    Fikk meg et slikt Hogue hylster i våres, og er veldig fornøyd med det. I likhet med CR-speed er det gode muligheter for justeringer.

    Hylsteret har en to-trinslås og flyttbare magneter som hjelper til å holde våpenet. Det følger også med en frontsiktebeskytter som kan settes på om behovet kaller.

     

     

    trodde Houg var en slik som kun var festet i bøyle uten at løpet kom i kontakt med hylster?

  2. Ja det er planen, ser at Clarry Haglund har 165 og 180 gr kuler, tenker og prøve med 330 men først må eg få våpenet i hus og så får eg prøve om eg finner noe som går

  3. Takker for svar.

     

    Går for S&W 629, blir nok den letteste veien til et godt avtrekk.

    Er til mag 2, satser på at det går greit å klare faktor kravet, er jo en del med 6" løp som klarer faktor kravet uten at det blir umennesklige ladninger

     

    Har skutt mag 2 med en Ruger BH og det er historie.

  4. Ruger Readhawk i 44. mag med 7,5" løp eller SW mod 629 med 5" løp

     

    hva ska en velge?

     

    Rugeren lengre siktelinje men med avtrekker som er orginal

    eller sw mod 629 kort siktelinje men letter og få et bra avtrekk

     

    noen som har en mening rundt dette? :?

  5. TIG utstyr er dyrt for en amatør. Typisk starter prisen på en 3 til 4 lapper bare for basis utstyret, så kommer en del tillegsutstyr i tillegg sammenlignet med tilsvarende trådmatede mig greier som man kak få på Biltema for en femtenhundre. Det er nå en ting, men man bør kunne å bruke det og det tar tid og talent. Så det er bare å lete rundt å forhøre seg til man finner en som kompetent til jobben. Det er første bud.

     

     

    Har ikke tenkt å sveise sjøl, er på jakt etter navn på noen i landet helst rundt Bergen som kan sveise denne

  6. Med siste TIG sveise teknikk burde det være mulig å få et fullgodt resultat. Har sett sleider som er forlenget til 6" og det er ikke mulig å se hvor skjøten er, helt homogent. Som Jim Clark sa, det er mye mindre søl og mas enn det var med gamle metoder.

     

    men er det noen med et TIG apparat på baklommen som kan sveise denne?

  7. Innleggets emne: Re: 1911 Sleide Hjelp

     

    sprukne sleider har blitt sveiset sammen med godt resultat tideligere her i kongleriket. det kommer an på sprekken, og at du får tak i en kompetent person med korrekt utstyr.

     

     

    har noen et navn på en sveiser?

×
×
  • Create New...