Jump to content

JaktogFiske

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JaktogFiske

  1. Ja, det går jo. Jeg kan prøve og lokke litt først, og se om den kommer. Men hvis jeg ikke ser noe på et par dager kan jeg sette meg ut uten lokkefløyte. Musepip har jeg ikke, men har crit'r call og dan thompson.Skal kjøpe meg musepip på Lillestrøm messa, tenker jeg. Men den er jo best helt i starten på revejakta :)

  2. Jeg har observert reven hjemme på jordet i en god stund. Hver dag mellom kl. 06.00 og 06.30, har det kommet enten en rev eller to rev i følge.

    Hvis jeg setter meg i jordekanten med rifla rundt 05.00 og sitter til 08.00 trur jeg jeg kan få noe. Jeg har en kamuflert gapahuk jeg sitter i. Men er det lurt og lokke til seg reven da, eller skal jeg bare sitte og vente til den evt. kommer???

  3. Takker for svar..Ser ut som om Hausken er best i test. Men a-tec er fordel i forhold til vekt.Er nok noen forskjellige meninger rundt disse demperene. De som har a-tec liker det og omvendt. Men jeg får se hva det blir til, får ikke rifla på en stund. Så jeg har litt tid på og vurdere.

  4. Ikke værst! Kanskje det lønner seg og stoppe ut kråkene fremover da :D Har noen plastlokkekråker, men de funker ganske dårlig egentlig.Kommer nok en del på hvor mange lokkefugl jeg setter ut og. Men de bruker jeg bare på høsten og frem til snøen kommer.

    Jeg prøvde og lokke i høst, men det gikk dårlig. Så da har jeg kjøpt meg ei ny lokkefløyte..

  5. Har ei reve åte jeg og, men det er veldig lite aktivitet rundt den ja. Var en del spor tidlig i vinter, men har bare blitt mindre og mindre rundt åta. Men i skogen bak åta er det i gjengjeld observert en god del rev. Så da er det vel fram med lokkefløytene og begynne og lokke ;)

  6. Begynner å miste litt trua på lokking i år. Tror det er for mye daue rådyr i heia. Var ute både i går og i dag. I dag 0600. Ikke sett noe. Reiste opp til en bonde hvor jeg har et åte. der hadde reven drept et rådyr bare 200 meter fra åte. :evil: Og snøen har blitt så råtten at det er vondt å bevege seg. Så nå håper jeg på regn og masse pluss grader. Slik at det blir bar mark. Så det går dårlig med lokkinga her i gården :(

    Akuratt derfor det er bra å jakte. Bare fortsett jakta! Jo flere rev som detter, jo bedre er det!

×
×
  • Create New...