Jump to content

kenten

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kenten

  1. Måler med ein meterstokk inn i kammeret den er på tykkelsen med ein patron, da får eg 76 mm. Men skal det være noe lengre ? Målte på ein kammerat sin beretta og den var 83mm.

     

  2. Gjorde akkuratt det samme, såg det etter eg oppdaterte, dei burde jo informera om det. Fekk og mail om 200 for og bytta enheten, men med frakt og 1300 kr så kjøper eg heller eit annet kammera, dårlig av dem og ikkje sende eit firmware som passer til gamle kamera. virker som dem ikkje vil sende det. Finner heller ingen firmware på nett. har og sett etter firmware for ouvision um565, da dette er samme kammera. Har du funnet ut noko meir ?

  3. Tenkte eg skulle kjøpe meg ein benelli argo i kaliber 308 win , noen som har prøvet riflen i dette kaliberet ? Hvordan er presisjonen ? Er det mulig og kappe løp og montere lyddemper på denne ? Noen andre kaliber du får benelli argoen i som dere heller vil annbefale ?

  4. Har ein valmet 412 med kombiløp i 308 win . Tidligere har eg skote nato patroner uten problem. Men så begynte hylsene og bare bli fastere og fastere . Trude først det var dn eine pakken med nato som var for hardt ladet , så prøvde her ein dag med 180 grains fusion patroner men dem setter seg og fast. Sitter så fast at eg river av hylsekanten. Må dunkes ut med jernstang og hammer. Noen her som har noen formeining om hva som kan være galt ?

×
×
  • Create New...