Jump to content

hjortebukken@

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hjortebukken@

  1. Elg, hjort og rådyr infridde til forventningene og som nevnt over er det særlig fellingen av den stor hjorten og den store elgoksen som skiller seg ut. Hundearbeidet til elgjegeren er noe man bare har hørt om, men ikke riktig trodd var mulig. Imponerende å få dette på film.

  2. Vet ikke om det er så mange som bare tenker på store bukker selv om det blir nevnt. De fleste vet at jakt handler om mye mer enn store horn, men i denne filmen er det laget forventninger på forhånd om store bukker i mengder og brøling du aldri har sett maken til.

    Det er lov å bli veldig skuffet når dette ikke stemmer. Jaktsituasjonene er ikke spesielt bra og det skytes kun 5 dyr etter hva jeg husker.

  3. Roar pelsindustri i Sandvika selger impregnerte reinsskinn. De er garvet og deretter belagt med et slags gummiaktig lag på undersiden som gjør de vantette. Kjøpte 3 stk til ungene mine i fjor og de har holdt meget bra. Kan anbefale de. Se hjemmesiden deres for mer info: http://www.roarpels.no/

  4. Det er få fellinger og lite jakt i filmen, men den holder bra teknisk kvalitet. Det som blir feil er når det er bilde av en kjempebukk på coveret av filmen, men denne ser vi ikke noe til. Føler meg litt lurt over dette.

  5. Var på premieren på Hjortefeber, men ble veldig skuffet over filmen. Traileren lovet bra og Aker selv har jo roset filmen opp i skyene og da blir fallhøyden stor etter min mening. Håper han kan levere bedre filmer enn dette i fremtiden hvis ikke tror jeg han mister mange kunder.

×
×
  • Create New...