Jump to content

gudfar95

Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gudfar95

  1. godag godtfolk!! :D

    Det er bare en ting å si, gleder meg som bare f***!!!

    menne er det noen her som kan si meg hvilket luktestoff som er best? lurest å kjøpe?? og litt diverse om luktestoff til mår :D

    skal handle inn litt til sesongen nå!! har begynt og lage meg kasser også :wink:

  2. No endelig satt minken i fella, den var ganske stor og feit :D Er kjempeglad og ganske stolt siden det var den første minken eg fanget 8) minken har drevet på og ertet meg mye nå i det siste men no satt den i ei conibear 120! :lol: bilder kommer senere i dag!

  3. ja det var gøy, men det var eit uhell å lage ein ny tråd :!: har ikkje vore innlogga på lenge å no so eg hadde gløymt å korleis eg la ut eit inlegg. viss noen vet hvordan så kan de bare slette tråden :wink:

  4. Hadde de moro her ein dag, var ute ved kysten og kjekka krebbeteinene mine :D og der roper kameraten min "mårkatt" og snur meg runt og ser minken tulflar rundt langs steinrøysi so me gjekk no bort me :D og minken dan kom fram so sprang etter dan :P so no har ag satt ut tre minkfeller :D agnet med laksefile :)

  5. Hai har eit spørsmål :wink:

     

    er det noen her som har sett ein rar conibear type? den er runde istaden for firkantet, med bare ein fjær såg ein sånn på google for noen månder siden og finner det ikkje igjen, noen som vet om disse er lovelige og hva vi kan fange med dem??

×
×
  • Create New...