Jump to content

scarcrow

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by scarcrow

  1. Jeg har nå kjøpt meg en FAS 602 som ble kjøpt ny i 1983. Han som kjøpte den ble utsatt for en ulykke like etter han hadde kjøpt den å har bare skutt 50 skudd med den.

    Dette er jo da en "ny" pistol å regne, MEN hva burde jeg være obs på når jeg nå får denne? Regner med jeg må skifte fjører og slikt. Hvor får jeg tak i deler til denne? Har også en FAS 603 så alt av deler er av interesse :)

  2. Jeg har en Mauser i 6,5x55 som jaktrifle. Tenkte å montere en picatinny skinne på undersiden av stokken til reimfeste 2fot og slike ting. Noen som har gjort dette? Evt har noen tips? :-)

  3. Jeg har nettopp fått en MCM Margolin 22LR, å lurer da på om hvordan det er å få tak i deler til denne? Grep og løpsvekt og slikt... eller er det kanskje noen her som har noe sånt liggende?

     

    Takker for all hjelp :)

  4. Fin børse :mrgreen: har en m67-6,5x55 som snart er ferdig.(bedding og kolbekam igjenn) fått"mauser-dilla" :oops::roll: og har en m98 i 30-06. og en m59 i 30-06 og en m98 i 7.92x57is. riflene skal bygges om til jaktbørser. 2 av de er i bruk som konkuranserifler. skal prøve å få ut nån bilder når ombygginga starter.

     

    fått gjort noe med det enda ? lurer på hvordan den blir :P

  5. da har 14skarv falt for artilleriet så i dag er det middag med Skarv, fløtepotet å viltsaus... dette blir bra! enda 4 dager vi har å jakte på :)

     

    noen andre som har fått noe pip pip? :P

  6. Ja nå er allt klart til jakta... Båten går fra svolvær 0630 i morgen... er fremme på Givær ca 1730... litt pilsing å slikt i morgen å så jakter vi på søndag :) skal prøve å holde dere oppdatert :)

  7. en kompis av meg var på skytebanen for å skyte leirduer i dag å etter noen serier merket vi at stokken var sprukket... dette er en Baikal o\u.. hvordan er mulighetene til å få tak i nytt bakskjefte til denne?

×
×
  • Create New...